Esquizolítics i política ficció
544
post-template-default,single,single-post,postid-544,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Esquizolítics i política ficció

Esquizolítics i política ficció

La imbecil·litat que transmet la contradicció entre el que es diu que es pensa i el que es fa, en relació al transvasament encobert del Ebre cap a Barcelona és de tal magnitud, que cada vegada que un dirigent polític de les dues formacions tripartitàries, ERC o ICV obre la boca o pren una decisió referent al tema, la meva perplexitat augmenta en la mateixa proporció que el ridícul que acaben exercint.

I encare ens fan creure que estan interessats en conèixer les causes de la desafecció política de la gent, potser caldria només entendre-la en fets com que el que guanya unes eleccions no governa i qui ho fa, vol ser govern i oposició al mateix temps, “En misa y repicando“, com diu el refrany.

Declaracions d’intencions tant surrealistes com un diàleg de “Tip i Coll” impulsen al conseller Saura, mentre s’ocupa en el desprestigi sistemàtic dels Mossos d’Esquadra, en proposar el desmantellament de la canonada que s’ha de construir per el mini-transvasament i que ens costarà a tots plegats 180 Milions d’€, com si res. O el suport públic per part del delegat del govern a Tarragona i de la cúpula nacional d’Esquerra, a les mobilitzacions anti-transvasament, en contra la decisió presa pel govern del que ells en formen part.

Avui en el Congrés es viurà la tercera part de l’esquizofrènia en la que s’han instaurat les seves formes de fer, i mentre Esquerra, com en el procés de l’Estatut, diu primer que sí, després que no i ara no sé, s’abstén a Espanya en una votació en la que a Catalunya n’és la protagonista, ICV de qui forma part el conseller que ha propossat l’obra , medita si ho farà en contra.

Des de la perplexitat del qui s’ho mira des de fora es fa difícil entendre aquesta situació. No seria més honest abandonar el govern i tenir les mans lliures per a ser conseqüent amb el que es pensa? (si és que realment es té clar el que es pensa, suposant que es pensi, clar).

Parlen també d’això:

2 Comments
 • admin
  Posted at 21:31h, 29 abril Respon

  Hola Pep,

  donç sí, la veritat és que hi han alguns polítics que creuen que els demés som tontos, quina colla de gamarusos !!!

 • Té la mà Maria
  Posted at 12:50h, 29 abril Respon

  hi ha un dit que no em canso de repetir, si ets inteligent no pots ser polítics i al inraves

Post A Comment