Croupier, Esperanza Aguirre.
542
post-template-default,single,single-post,postid-542,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Croupier, Esperanza Aguirre.

Croupier, Esperanza Aguirre.

Esperanza Aguirre, va representar durant tot el dia d’ahir, l’acte d’escapisme polític mes espectacular que jo recordo en democràcia. Sentint -se la protagonista evident de l’actualitat política d’aquest país va desplegar tot el seu “encant” per emissores de ràdio i TV, per a negar tantes vegades com li fessin la pregunta el que és mes que evident, la seva intenció de disputar el lideratge del PP a Mariano Rajoy.

Qualsevol diria que està en plena campanya i és que l’ambició de la Presidenta de Madrid, neoliberal convençuda i digna successora de l’esperit d’Aznar, va mes enllà de quedar-se durant vuit anys mes a l’ombra de un mediocre Rajoy derrotat per segona vegada per ZP i els seus esforços i els dels seus col·laboradors estan dedicats a la tasca d’aconseguir el nombre de compromissaris que li permetin presentar candidatura en el congrés del proper estiu.

Aguirre sap que compta amb el recolzament implícit d’Aznar, que des de la FAES impulsa un model ideològic amb el que ella s’hi sent còmode, en canvi Rajoy no i que a poc que venci les reticències de uns quants “barons”, la cosa li anirà sobre rodes.

Ahir, des de la tribuna de TVE1, lluint el somriure cínic que la caracteritza, ens va dir a tots que no anava de farol i que està preparada per a llençar l’òrdago a Rajoy i fer saltar la banca. Rien ne va plus!.

Els fa la mateixa impressió

14 Comments
 • Pingback:Esperanza tiene la banca « Por la paz y la libertad
  Posted at 08:17h, 30 abril Respon

  […] Llegir en català […]

 • Pingback:Liberals segons perquè | En veu alta
  Posted at 09:59h, 28 abril Respon

  […] casa nostra passa el mateix. Esperanza Aguirre, l’abanderada del sector liberal del PP, que n’ha donat mostres en el seu mandat […]

 • En veu alta - Blog de opinion de edp
  Posted at 17:24h, 27 abril Respon

  Esperanza tiene la banca…

  Esperanza Aguirre, representó durante todo el día de ayer, el acto de escapisme político más espectacular que yo recuerdo en democracia. S intiendose la protagonista evidente de la actualidad política de este país desplegó todo su “encanto” …

 • admin
  Posted at 22:04h, 23 abril Respon

  Hola rosa.

  De tota manera, ja va bé que tinguin merder entre ells, metre s’estiguin esbatussant, ens deixaran als catalans tranquils !!!

  Com va tot?

 • rosa
  Posted at 21:25h, 23 abril Respon

  La Espe fa massa temps quedemostra la seva prepotencia, sempre amparada per la cope,LV i el mundo,el seu grau de lliberelisme choca amb molts militans i alts carrecs del partit, a Gallardon li ha amargat l’existencia. Com una deese actua,ha actuat i actuara, li encante el protagonisme, no sera mai presidenta,es una mentidera oportunista i fins i tot els del seu partit hu saben fa massa el panoli,

 • admin
  Posted at 21:01h, 23 abril Respon

  Hola Ferran.

  El que no se li pot negar a l’Aguirre, és que té molt de carisma. Jo crec que de flaquejar Rajoy, ni el Gallardón és capaç de plantar-li cara, ja es va veure com li va anar en la confecció de les llistes.

  Jo personalment no sabria com valorar-lo, ja que si bé l’Espe és del morro fort, també és cert que la majoria de l’ala moderada, socialdemòcrata no la pot ni tragar….

  Esperem i mirem que passa…

 • Ferran
  Posted at 19:45h, 23 abril Respon

  A mi em fa l’efecte que la majoria dels dirigents populars nous (els vells ja s’estan retirant: Acebes, Zaplana, etc.) no es menjaran els torrons al congrés (Soraya i Mariano inclosos). Però d’aquí a pensar que la propera candidata del PP serà la Espe … Nusé!

 • Francesc
  Posted at 19:45h, 22 abril Respon

  COMPTE QUE ENCARA NO S’HA ACABAT LA PELÍ. lA ESPE ES MOLT PERILLOSA, D’AQUELLES QUE NO LI POTS DONAR NI UN SEGÓN L’ESQUENA.

 • admin
  Posted at 18:22h, 22 abril Respon

  Jo crec que si que reixirà, crec que en les properes eleccions, passi el que passi ara en el congrés, l’Esperanza Aguirre serà el candidat del PP.

  Salut i €

 • trina
  Posted at 18:13h, 22 abril Respon

  Aquesta dona és llesta com ella sola, i és de la família de Gil de Biedma, que a mi també m’encanta, però ell no era precissament un exemple de com era la seva família; ara, penso que ho té molt i molt difícil l’Espe per a guanyar, encara que no ho sembli..no crec que se’n surti…fem porra?

 • admin
  Posted at 17:37h, 22 abril Respon

  Crec que ha sabut esperar el moment idoni per assaltar el poder en un moment que en el PP no h té ningú que li faci ombra i a mes amb el suport del Aznar.

  D’aqu a poc la veiem com a candidata a la prsidencia del govern

  Salut i €

 • Arqueòleg Glamurós
  Posted at 15:20h, 22 abril Respon

  Aqusta gata maula se la sap molt llarga!
  Encara no ha arribat l seu moment, dona-li temps a que la COPE i El Mundo s’encarreguin d’esfonsar a Amriano a les europees i ja veurem qui es presenta el 2012

 • admin
  Posted at 14:48h, 22 abril Respon

  Aquesta dona a mi em fa por. Pot fer mitja gràcia quan no se la coneix massa pero realment crec que és un fura a tenir en compte.

  Només s’ha de veure com ha fet anar al Gallardón i al Rajoy amb l’affaire de les llistes.

  Salu i €

 • Ferran
  Posted at 11:03h, 22 abril Respon

  Només pensar que aquesta dona es cosina d’en Jaime Gil de Biedma, em fa posar de mala ll..

Post A Comment