En favor dels drets humans el proper 15 de Maig
535
post-template-default,single,single-post,postid-535,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

En favor dels drets humans el proper 15 de Maig

En favor dels drets humans el proper 15 de Maig

La comunitat Blogger United, llença una campanya commemorant el seu primer aniversari, en el que ens hi convida a participar a tots els blocaires del món. L’iniciativa és la de aconseguir que el proper dia 15 de Maig, el major nombre de blocaires dediquin el seu post als drets humans, fent evident el fet de que tot ésser humà neix amb els drets fonamentals i les llibertats de justícia, llibertat i la vida i que massa sovint, aquests no son respectats.

De entre les moltes organitzacions que treballen en favor de la recuperació i consolidació d’aquests drets, Blogger United ens proposa la lectura de les següents webs:

  • Amnesty International – Moviment d’àmbit mundial que lluita per el reconeixement internacional dels drets humans, treballen duent a terme campanyes de conscienciació sobre drets humans i solidaritat a nivell internacional.
  • Human Right Watch – Es dediquen a la protecció dels drets humans de la gent a nivell mundial. La seva lluita es centra principalment en activitats per a prevenir la discriminació, la llibertat política d’arreu del mon, protegir a la gent dels comportaments inhumans en temps de guerra i portar davant de la justícia als transgressors d’aquests drets.
  • Youth For Human Rights – És una organització independent, sense ànim de lucre que ensenya y educa a la gent sobre la Declaració Universal dels Drets Humans , per aconseguir que aquests valors arribin a ésser uns valedors de la tolerància i de la pau.

 

També, s’ha creat un grup de discussió a on hi podrem afegir aquelles organitzacions que sabem treballen per aquestes finalitats.

Per a participar a Bloggers United, només cal accedir al portal a on hi trobareu tota la informació. I el 15 de Maig escriure un article en el vostre bloc que contribueixi al coneixement i la difusió dels drets humans, amb els següents requeriments:

  • Títol – Bloggers United per els drets humans (o quelcom similar)
  • Incloure un exemple de drets humans.
  • Explicar la importància dels drets humans i com ens afecten a tots nosaltres
  • Enllaçar a qualsevol de les organitzacions proposades o a la considereu del nostre pais.
  • Enllaçar la pàgina BlogCatalog Community Human Rights.
1 Comment

Post A Comment