Demagògia partidista
531
post-template-default,single,single-post,postid-531,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Demagògia partidista

Demagògia partidista

Camps i Vallcàrcel, varen escenificar ahir el tercer capítol de la guerra de l’aigua en versió botifler al amenaçar de portar al constitucional el transvasament a Barcelona que s’aprovarà avui en el Consell de Ministres. Per ells sembla que la legislatura anterior hagi de tenir un punt i seguit en la inestabilitat generalitzada a la que durant els quatre darrers anys varen sotmetre a aquest país.

El PP s’està convertint en el campió mundial en perdre recursos davant el constitucional, perquè cas d’arribar a consumar “l’amenaça”, difícilment podran posar en un mateix pla, la situació d’emergència per la que està passant Barcelona, amb qualsevol de les que ni tant sol es poden preveure en el País Valencià i Múrcia. Fins i tot i intentant aconseguir mes quorum, varen intentar involucrar en l’esperpent Almeria, província que ja te en funcionament la desaladora de Carboneres, que actualment està al 20% de la seva producció total, per falta de connexió a la xarxa de distribució d’aigua potable.

Evidentment que a la situació per la que estem passant a Catalunya en aquests moments, no hi hem arribat de franc. La manca de infraestructures de país, en l’àmbit de l’aigua també, s’han fet paleses ara quan l’amenaça de les restriccions plana per damunt dels caps de mes de 5 milions de ciutadans que el proper octubre s’hauran d’afaitar amb gasosa per poc que la pluja no ens doni un cop de ma, cosa no comparable a la petició del manteniment de un model de creixement econòmic en plena fallida, amb Marines d’Or, Polaris Worlds o Terres Mítiques a dojo i amb la major concentració per metre quadrat de promotors i consistoris imputats en els tribunals per delictes urbanístics i corrupció.

I compta, que darrera d’això a voltar de la porta hi tenim també la mancança de generació elèctrica que la falta d’aigua comportarà a dues passes de l’estiu, amb l’augment d’activitat turística que això representa i que l’any passat ja ens varen fer saltar els ploms.

3 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Demagogia partidista
  Posted at 22:01h, 08 novembre Respon

  […] ojo, que ligado a la sequía, a la vuelta de la esquina tenemos también la carencia de generación eléctrica que la falta de agua comportará, con el aumento de actividad turística que esto representa y que el año pasado ya nos hizo saltar […]

 • admin
  Posted at 18:38h, 18 abril Respon

  Hola Francesc,

  Pero el soroll que ha creat amb la suposada desigulatad de tracte ja li ha sortit a compte, sobretot a València.

  Que hi farem, com deia el meu avi i han homes, homenots i cagamandúrries.

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 13:53h, 18 abril Respon

  lo de incorporar Almeria demostra que a banda de demagog Camps es ignorant, aixó sol ja desmunta tota lA SEVA TEORIA DE LA NECESSITAT D’AIGUA, SI A aLMERIA EN SOBRA, ENS N’HAVIEN DE VENDRE!

Post A Comment