Que n’ets de burro, noi!!
527
post-template-default,single,single-post,postid-527,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Que n’ets de burro, noi!!

Que n’ets de burro, noi!!

Ja tenim un altre descendent de la tradició hiper, mega, hispànica del Cid Campeador. ¡Ataca Tizona, arremete Colada!. Acometent contra l’infidel català, el president de SEAT, Francisco García Sanz, ha manifestat en una reunió amb periodistes a Berlín que no hi havia cap model amb el nom de una població catalana, perquè la SEAT és espanyola.

I què ens ha volgut dir amb això, que Catalunya no és Espanya?, això ja ho signo jo!!. L’equip del Puigcercós ja li ha proposat fitxar com a assessor ideològic per a transmetre la realitat de Catalunya a la resta del territori espanyol, entre aquest pocapena i l’estaquirot de l’Aguirre la causa catalana està salvada. Ni burro català ni barretina, collons!. Pels que havien plantejat si fora possible que a Espanya hi arribés mai a haver un president català, ja els hi han respost a la qüestió, ells son espanyols i nosaltres no, gràcies per l’aclariment, noi, però no calia !!.

I el que fot mes de tota aquesta història, és que aquí molts pensem el mateix, ells son Espanya i nosaltres no. Però perquè a l’hora de fer els passos per institucionalitzar-ho de veres, a aquests bocamolls sempre se’ls arronsa “el coratge” de chulo de bar del que fan gala quan algú els escolta fent-se el graciós, és queden solament en el gest i ens diuen que no?.

Quan te la compares amb la dels teus amics, García, també deus ésser el qui la té mes grossa, no?

6 Comments
 • Jon Kepa
  Posted at 14:54h, 02 maig Respon

  Ya sabes Jordi que conmigo no hay problemas, eso no impide que defienda mis puntos de vista, no olvides que soy valenciano, vivo en Valencia y sé como piensan mis paisanos.

 • JFont
  Posted at 14:53h, 02 maig Respon

  Conocido y apreciado Jon Kepa, después de estar alejado de Catalunya en cuando tenia mis 18 años a bordo de un buque formado por ciento veinte cinco tripulantes y que casi todos no hablaban español, un servidor se alegro cuando vino un grupo de valencianos a reemplazar a los cumplidos, cosa que me apresuré a darles la bienvenida y manifesté mi contento en cuando les dije que era ya era hora de que a bordo pudiésemos entendernos en la lengua catalana, ya que uno estaba ya un poco añorado de poder comunicarme con este IDIOMA, cosa que mi desengaño fue enorme al ser contestado por ellos, ya que no aceptaron tal propuesta , en fin que se ofendieron y se burlaron de la propuesta. No lo digo por ti, ya que entre nosotros dos nos entendimos perfectamente hace pocos dias, pero no todos los valencianos son como tu..

 • Jon Kepa
  Posted at 13:54h, 02 maig Respon

  Sino fuera porque sé quien eres diría, mira que chavalita más guapa.

 • JFont
  Posted at 12:29h, 02 maig Respon

  Mejor imposible, ni el grupo de anti-catalanes capitaneado por Jiménez Losantos lo habría dicho mejor. Felicitémonos todos por NO ser ciudadanos de España..

 • Pingback:¡Mira que eres burro, chaval! « Por la paz y la libertad
  Posted at 10:10h, 02 maig Respon

  […] Llegir en català […]

 • En veu alta - Blog de opinion de edp
  Posted at 11:13h, 20 abril Respon

  ¡Mira que llegas a ser burro, chaval!…

  Ya tenemos otro descendente de la tradición hiper, mega, hispánica del Cid Campeador. ¡Ataca Tizona, arremete Colada!. Acometiendo contra el infiel catalán, el presidente de SEAT, Francisco García Sanz, ha manifestado en una reunión con periodist…

Post A Comment