Ja ens està bé, per burros!
519
post-template-default,single,single-post,postid-519,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ja ens està bé, per burros!

Ja ens està bé, per burros!

Els resultats de les darreres eleccions que han donat com a guanyador de nou al PSOE, admeten moltes lectures, les que fan des de la resta d’Espanya o la que els hi podem donar des d’aquí a Catalunya. Després de un any previ a la comtessa electoral, en el que mes de 200.000 barcelonins han tingut que caminar de puntetes per no caure en un esvoranc, algú podria no entendre que el PSC treies aquí 25 diputats.

Però és que sentint als màxims responsables de l’aparell del partit socialista, s’entén que la òptica des de la que es produeixen els anàlisis, son diferents. Descartada ja la possibilitat del vot de la por, per part de Zapatero, deu ser que no coneix els eslògans que va fer servir per exemple el PSC a Catalunya, es creu que l’impacte del “factor català“, els ha costat als socialistes molts vots a tota Espanya i per tant el grandíssim resultat que el PSC ha tret a casa nostra, es te poc menys que com a compensació obligada de la merma.

Zapatero creu i ningú li podrà dir que s’equivoca, que a Catalunya se l’ha votat massivament a ell i per tant també a Magdalena Álvarez i que la gent ja ha oblidat els desgavells en la gestió de les infraestructures i els incompliments sistemàtics de les promeses que quan era solament un aspirant, ens va fer, potser per això en aquest nou executiu que el passat dissabte va veure la llum, la Maleni continua al front de Foment, tota una declaració d’intencions.

Significatives també van ésser el dia després de la victòria, les manifestacions d’agraïment vers els resultats del PSE a Euskadi i el silenci “administratiu” per els del PSC a Catalunya i la valoració que el socialisme català te dins del nou govern de Zapatero, facilment podem convindre que el resultat de la reflexió post electoral que ha fet el PSOE, no va en la linia de la que ha fet el PSC. Temps hi haurà per saber quina de les dues reflexions és l’encertada.

I de Moratinos, ja en parlarem un altre dia, companys.

11 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Café, con mala leche y magdalena
  Posted at 22:02h, 08 novembre Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on April 14, 2008 at 8:26 pm, filed under politica espanola and tagged magdalena alvarez, psc, PSOE, zapatero. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Empieza la legislatura Next – El primo de Rajoy […]

 • JFont
  Posted at 22:41h, 14 abril Respon

  Sr Marcel•li, su formula se llama 4 partes iguales con el mismo peso cada parte, llámele Ud Magdalenas o PA de pessic ya que es lo mismo, lo que no es lo mismo es el tema del dia, ya que para fabricar un gobierno el Sr Zapatero ha querido hacer un gobierno a partes iguales de ministr@s o sea mitad mujeres y mitad menos uno de hombres cosa nada anormal, lo que es anormal y preocupante que haya dado la Cartera de ministra de guerra a la Sra Chacón. “Capitan, mande firmes” o sea apaga y vamonos.

 • Marcel·lí
  Posted at 22:40h, 14 abril Respon

  Sr. Eduard, estas son las ventajas y las desventajas de la democracia y los resultados son los que el pueblo catalán han querido. ¿SE SABRÁ aprovechar esta gran oportunidad? La derecha – toda la derecha sin excepción, ja ja – no lo pondrá fácil, lo que tiene lógica, porque es oposición. También hay sectores catalanes que gritaban que José Luis Rodríguez Zapatero había perjudicado a Catalunya y que el PSC recibiría el justo castigo. No ha sido así porque ha subido de 21 a 25 diputados y ha ensanchado su distancia con CiU y PP; pero ahora los mismos profetizan que para Zapatero Catalunya ya no es la prioridad y que el PSC va a ser ninguneado. Y gente de Madrid, cercana al PSOE, lanza mensajes parecidos asegurando que el éxito del PSC ha costado muchos votos en España y que el Estatut tiene peligro.
  ¿Dónde estamos más allá de intoxicaciones interesadas? El PSOE ha obtenido una mayoría sólida con 169 diputados, a 7 de la mayoría absoluta y 15 por encima del PP. Y a ello contribuye con fuerza tanto Catalunya (17 diputados más que el PP, antes 15) como Euskadi (6 diputados más que el PP, antes 3). El resultado se debe, en buena parte, a que tanto en Euskadi como en Catalunya Zapatero ha sido premiado por su política progresista y federalista.
  Habrá nuevas inversiones en Catalunya, se encontrará la solución más adecuada al problema de la sequia y podremos comernos estas gustosas magdalenas a poder ser con chocolate, ja ja

 • admin
  Posted at 22:37h, 14 abril Respon

  I a mes, ara la tindrem que sufrir per les nostres contrades, al menys fins el 2012, data en la que s’ha compromés l’interconnexió amb França, els qui per cert, encare no ha començat ni el projecte. Visca la política exterior i la tasca de l’amic Moratinos!!

 • admin
  Posted at 22:36h, 14 abril Respon

  Ja ho sé, però sucades en el café amb llet, son bonísimes !!! La llàstima és que a aquesta ens la tindrem que empassar a “palo seco”.

  Salut i €

 • Marcel·lí
  Posted at 20:23h, 14 abril Respon

  Sr. Eduard, las magdalenas se hacen sin leche – ni buena, ni mala – el origen de las magdalenas es discutido y quizás tampoco nos pondriamos de acuerdo, ja ja, unos las atribuyen a las monjas españolas, que también podrian ser catalanas, otros les dan origen francés. Pero no importa de donde provengan, sino lo buenas que están y con esta receta de las tradicionales magdalenas, usted podrá prepararlas en casa.

  Los ingredientes
  200 gramos de azúcar, 5 huevos, ralladura de limón, 200 gramos de harina, 1 cucharada de levadura y 180 gramos de mantequilla.

  La preparación
  Bata la mantequilla con el azúcar hasta que vea que está cremoso y que el azúcar se haya disuelto completamente. Añada la ralladura de limón y los huevos uno a uno mezclando con mucha suavidad.

  Mezcle la harina con la masa resultante poco a poco, añadiendo la cucharada de levadura hasta que consiga una pasta bien uniforme. Si ya tiene la masa, puede repartirla en los moldes de magdalenas, llena ¾ partes de cada molde y espolvoréales azúcar en grano y déjalos reposar de una a dos horas.

  Ya puede hornear las magdalenas a una temperatura de 175º C durante 8-12 minutos, claro, esto depende del tamaño de las magdalenas.

  La degustación
  El resultado son unas magdalenas jugosas, sanas y apetitosas. ¿A quién no le gustan las magdalenas? y más aún si son caseras.
  Salutaciones.

 • Pingback:Café con “mala leche” y Magdalena « Por la paz y la libertad
  Posted at 19:59h, 14 abril Respon

  […] Llegir en català […]

 • admin
  Posted at 18:35h, 14 abril Respon

  Si, esti d’acord amb tú Marali, els 100 dies de gràcia no se’ls pot negar a ningú, el que he volgut reflectir en el meu post, son dos punts de vista diferents sobre una mateixa realitat, provinents de la mateixa familia ideologica i que expliquen de manera dferent segons quins comportaments.

  Si al final ho acaben fent bé, tots ens en beneficiarem.

  Salut i €

 • Marali
  Posted at 18:18h, 14 abril Respon

  Potser tens raó Eduard, però donem una mica més de temps eh?, tan al PSC com al Zapatero. No ens posem a criticar abans de temps, i que consti que, malgrat la meva militància, no trobo gens be que Na “Maleni” continuï tenint Foment, per haver-se posat unes medalles que no li corresponien (l’AVE) i per ser tan pre-potent (res a veure en culpar-la dels esvorancs)

 • admin
  Posted at 15:17h, 14 abril Respon

  Hola Francesc

  Potser seria ara el moment de fer-los notar des del PSC, que una cosa i l’altra, no son concurrents, o sia que si no hagués estat pels resultats del PSC, qui estaria ara formant govern seria el PP, que no ho oblidin.

  A veure si de una vegada els fan veure en alguna votació el que s’han cansat tant de repetir-nos, que el PSOE i el PSC son coses diferents, aquest és el repte.

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 15:05h, 14 abril Respon

  La impressió dels Socialistes madrilenys, es que si bé es cert que el PSC ha tret 25 diputats, ells n’han perdut molts més a la resta del País pel “recolzament” i desgast en aprovar l’estatut i en general per les suposades prebendes que han donat a Catalunya. Aquesta es la lectura en clau Madrilenya i espanyola, i així ens va ara.

Post A Comment