De convidat a l’Observatori de ciberpolítica
518
post-template-default,single,single-post,postid-518,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

De convidat a l’Observatori de ciberpolítica

De convidat a l’Observatori de ciberpolítica

Ahir, corresponent a la seva col·laboració en el meu bloc, José Rodríguez em va publicar la meva contribució al exercici de crossblogging que vam iniciar ja fa un mes. Com que el José és un tipus molt implicat en la defensa del medi ambient i un lluitador infatigable en contra del canvi climàtic, vaig decantar-me per una temàtica decididament ecologista, fent esment del que va significar, sota el meu punt de vista, el film de Al Gore, “An inconvenient truth” per a la percepció que a nivell mundial, es tenia sobre aquesta problemàtica.

El títol del meu post, “Al primo de Rajoy, ni caso“, el podeu llegir sencer en aquesta adreça del seu bloc.

2 Comments
 • admin
  Posted at 22:45h, 13 abril Respon

  Hola Rosa.

  És una col·laboració que tenia promesa a en José, un amic. Com que se que està molt implicat en el tema, li he fet aquest sobre el que va fer-me conscient de que el canvi climàtic, era un problema real, el film de l’Al Gore.

  Salut i €

 • rosa
  Posted at 20:32h, 13 abril Respon

  bon article Eduard, ara el ¿que hi farem? per lo vist tots (la excepcion confirma la regla)tots els politics del mon soniguals, quan el malt esta fet,cercan laa solucio i a l’has hores ja es masa tard i lu unic que consegueixen es pusa un parxe, fa massa temps que es veia a venir la sequera “per exemple” han tingut temps ha fer desaladoras, pero els uns pels altres amb deixat que la cosa anes a mes, tan sols per vots ara pusaran un parxe i san tornemi,dons aixo a nivell mundial es lo mateix, fa massa temps que esparla del tema i cap mesura efectiva s’ha posat a la practica tot pels vots prque es eviden q’algunas mesuras no siguin simpaticas per la gent, a les horas es jugant el vot, dons esclar pendre mesuras antipaticas pero practicas i a la llarga efectivas no els beneficia, i ens prenen per imbecils dons al primer moment la gent es pot molesta si es retallan o modifican algunas cosas, pero un cop pait i ben explicat la gent hu enten,pero es mes comodo no jugarsela. salutacions i un petonas

Post A Comment