Vendre’ns la moto
505
post-template-default,single,single-post,postid-505,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Vendre’ns la moto

Vendre’ns la moto

Veure a l’home simpàtic del Zapatero, enfilat a la tribuna del Congrés del Diputats repartint promeses i compromisos a dojo davant de ses senyories i la resta de ciutadans amb la capacitat d’autoflagelació suficient com per a resistir la programació sencera de TV2 en el debat d’investidura, és un espectacle només comparable a una marató de 24 hores del il·lustre “El tomate” del T5.

El “prometedor compulsiu” va tornar a prometre el traspàs de les rodalies, cosa que ja havia fet la legislatura passada, el desplegament del estatut pel que fa al nou sistema de finançament que se’n deriva i oh miracle! a la publicació d’aquelles balances fiscals que ja va encarregar en el 2005 a un grup d’experts i en veure’n els resultats li entrà la suor freda.

Vistos els resultats de les darreres Generals a Catalunya, és prou clar que majoritàriament a la gent ja li està be que els prenguin el pel deixant-los sense servei de rodalies, sense corrent elèctric, sense AVE, sense gestió aliena a IBERIA de la T4, sense una xarxa de carreteres com Deu mana i d’aquí a pocs mesos, sense aigua, potinejant el sistema educatiu i els serveis d’assistència social o interferint amb un ministeri de la vivenda les competències ja transferides i per tant res a dir. No m’estranya que vistos els resultats l’aparell del PSOE hagi optat per la mateixa tàctica per la propera legislatura.

És possible fins i tot que en les balances fiscals que ens serveixin d’aquí uns mesos, si és que al final ho acaben fent, Catalunya, consti com a receptora pura de la solidaritat d’Andalussia i Extremadura o que a l’àrea metropolitana de Barcelona s’acabin afaitant a l’Octubre amb gasosa o Fanta de taronja com a resultes de la promesa que també ahir va fer sobre la sequera, total en les properes eleccions, majoria absoluta!.

Tags:
, ,
4 Comments
 • admin
  Posted at 15:02h, 10 abril Respon

  Hola Siono.

  Si que és mes o menys això, i és que a l’alternativa del ZP hi poses davant el Rajoy i el PP i no hi ha color. D’això n’han tingut sort aquesta vegada els del PSOE.

  Salut i €

 • Siono
  Posted at 13:45h, 10 abril Respon

  M’has fet recordar aquesta vinyeta.

 • admin
  Posted at 19:38h, 09 abril Respon

  Hola Pep.

  Ahir, com que no tenia res mes a fer a la tarda, vaig estar mirant la sessió i de veritat, no se com encare aquesta gent es pot preguntar perquè la gent passa de la política, son tant dolents que fan plorar.

  Salut i €

 • Té la mà Maria
  Posted at 19:16h, 09 abril Respon

  no et possis mala sang al cos que no val la pena i ells tranquils i tu amb una úlcera

Post A Comment