Manipulant, ocultant i mentint
480
post-template-default,single,single-post,postid-480,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Manipulant, ocultant i mentint

Manipulant, ocultant i mentint

Ahir en el programa 59″ de TVE1, el conseller Baltasar ens va explicar com ens furtà en les darreres eleccions, informació que podria perjudicar-los a nivell electoral. Tot i que des de feia temps des del govern s’havia estat parlant del transvasament del Segre, fins i tot avançant la feina del disseny i execució del pla, el Conseller va negar en el parlament que això fos així per dues vegades, va mentir.

Òbviament aquesta situació no és comparable per la gravetat a la manipulació informativa que varem patir durant els dies posteriors del 11M, però és igual de greu el fet de mentir per afavorir uns resultats electorals que possiblement, en els territoris afectats, haurien estat molt diferents d’haver-se conegut abans.

La manipulació, vingui de on vingui és intolerable, però fa mes mal que provingui d’aquells que s’ha estat omplint la boca amb la transparència i a les primeres de canvi han quedat retratats per un pur interès electoral, perjudicant greument els drets que tots tenim.

Manipulant, ocultant i mentint amic Baltasar has perdut tota la credibilitat que un dia vares tenir.

Il·lustració Violeta Lópiz
15 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Manipulando, ocultando y mintiendo
  Posted at 22:03h, 08 novembre Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on April 2, 2008 at 7:42 pm, filed under politica catalana and tagged baltasar, ebro, segre, trasvase. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Conservador y de izquierdas Next – Especuladores y neocons […]

 • admin
  Posted at 23:00h, 02 abril Respon

  Hola Saltenc.

  Quina llàstima, una formació amb la que ideologicament no hi tenia res a veure però que en queien simpàtics coms els d’ICV i resulta que quan toquen cuixa se’ls escapen les formes i passa el del Baltasar, o el den Saura amb els mossos o amb lo de la filla del Baltasar….

  Que hi farem, jo pensava que a Catalunya segons ens havien explicat, només pasaven aquestes coses amb CiU, però veig que ara és augmentat i corretgit. Demà si tinc una estona dedicaré el post a això de les sagues que pululen pel govern.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 22:58h, 02 abril Respon

  Hola David.

  Sembla que el secretisme sigui la linia d’actuació, això i la mania que els ha entrat per com anomenem les coses, aprofitament d’aigues enlloc de transvasaments, modul prefabricats en comptes de barracons, i tantes coses que grinyolen que t’ho has d’agafar bé eprquè sino emmalaltiriem.

  Els de Polònia els ho estaran agraint eternament.

 • saltenc
  Posted at 22:35h, 02 abril Respon

  Ens diuen que fan trampes, que no tenen ni un segon de dubte per mantenir els seus interessos davant dels del ciutadà,que només afavoreixen als poderosos,que planen per la política sense remordiments, etc, etc, etc.Resulta que totes aquestes malifetes eren denunciades per qui avui estar clarament sota sospita de mentir pels seus interessos, manipular per mantenir-se comodament a la cadira i d’engreixar l’economía de la parentela. Fantàstic conseller Baltasar

 • David
  Posted at 21:53h, 02 abril Respon

  Doncs no és el darrera cosa que amaguen. Acabo de descobrir una altra obra que han intentat col·lar d’amagat (la duplicació de l’actual túnel de Vallvidrera) 🙂

 • admin
  Posted at 20:55h, 02 abril Respon

  Hola Trina.

  Jo no podria, se’m regiraria l’estòmag els principis son massa importants com per a vendre’ls tan barat. El que no veuen és que el prestigi que havien pogut acumular, amb una cosa així se’ls ha anat a fer punyetes.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 20:54h, 02 abril Respon

  Hola Patrici.

  El transvasament està dat i beneït des de fa temps i el que ara estan fent des del govern central, una pantomima que no s’aguanta per enlloc.
  Quan s’han guanyat tants de vots amb la demagògia del transvasament del Ebre, ara és impossible justificar el del Segre ni qualificant d’emergència nacional el que és producte de l’ineptitut, porten 4 anys per acabar la dessaladora, ja n’hi ha prou de tonteries home.

  Benvingut al meu bloc.

 • admin
  Posted at 20:51h, 02 abril Respon

  hola Edu.

  Si que és veritat, quan toquen cuixa se’ls gira el cervell i jo del Baltasar no ho hagués dit mai.

  Merci per lo del dardo, ho he vist per technorati.

  Salut i €

 • trina
  Posted at 20:36h, 02 abril Respon

  No hi ha ningú exempt de ser corromput pel poder, fa massa goig i dona massa com per negar-s’hi si hi arribes, la qüestió és com ho fem perquè els que hi arribin tinguin la qualitat i la fermes com per fer la feina que els hi hem encomanat?
  felicitats pel premi !

 • patrici
  Posted at 20:36h, 02 abril Respon

  seria perfecte que alguna vegada s’equivoquin i diguin la veritat. Avui tot dinant m’han comentat que la consolidació del tunel de serveis del Cadi ja esta en plena reforma, aixó vol dir projectat, i adjudicada l’obra. Per tant fa dies que tenien previst fer el trasvassament “puntual” d’aïgues del Segre. Fot-li grossa que s’ho creuen tot.

 • Edu
  Posted at 20:07h, 02 abril Respon

  Tan és qui mani, el poder corromp a gairebé tothom, tot i que de tant en tant també és veritat que hi ha singulars excepcions.

  Eduard t’he clavat un dardo des del meu blog. Concretament el Premi Dardo 2008 😉 Està clar que el teu blog se’l mereix.

  Salut!

 • admin
  Posted at 19:03h, 02 abril Respon

  Ja, ja, ja jo no vaig conèixer fins la setmana pasada que la filla de Baltasar estava a presidència, quan va sortir la notícia que per a pujar-li el sou 16.000€ l’any la varen cesar i la varen contractar en el mateix dia.
  I després diran del que passava en l’època de Pujol.

  El poder corromp, fins i tot els nous ecocomunistes d’ICV

  Salut i €

 • Té la mà Maria
  Posted at 17:54h, 02 abril Respon

  Baltasar siguen agnòstic va pregar a la Mare Mareu Montserrat perqué plogués, de la mateixa manera que ho va fer perqueé la seva filla trobes feina a Presidencia de la Generalitat de periodista cobran 60.000 €(les dues contrastades i no som periodistes) i ara ens vol fer estalviar, que comenci pels canons de les pistes d’esquí

  salutacions

 • admin
  Posted at 15:05h, 02 abril Respon

  Hola Anna,

  diuen que el que cal, és tenir una excel·lent memòria, però ja se sap que això quan ens fem grans cada cop va a menys, i en Baltasar ja en té uns quants d’anys.

  Salut i €

 • Anna
  Posted at 14:40h, 02 abril Respon

  Un cop comences a mentir, no hi ha aturador. Això demostra que és cert que per mentir i que no t’enxampin has de ser molt intel·ligent. No valdria més dir les coses pel seu nom i actuar d’una altra manera?

Post A Comment