La disbauxa i la justícia
474
post-template-default,single,single-post,postid-474,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La disbauxa i la justícia

La disbauxa i la justícia

L’Administració d’aquest país, precisa de manera urgent una posta al dia. En plena era 2.0 i a punt d’ingressar en la 3.0 que cada ministeri funcioni de manera autònoma, sense interconecctar les seves BD, ni amb les dels governs autonòmics o els Ens locals, sense utilitzar una eina tan extesa en la gestió diària com un simple correu electrònic, per agilitzar el dia a dia i servir millor els ciutadans, és del tot inexplicable.

En la justícia, aquesta deixadesa i incapacitat es posen de manifest de manera brutal perquè la desorganització en la que es mouen, costen vides, la de la nena de l’altra dia a Huelva o les de tantes dones, en teoria protegides per ordres d’allunyament, que acaben morint en mans dels tipus de les que, suposadament, les estaven protegint.

Va dir l’alcalde de Xerez, el sr. Pacheco, “la justicia es un cachondeo” y és veritat, tot i que en el seu dia li va costar una condemna i la corresponent multa, és realment cert, una disbauxa. No s’entén que per exemple casos com els dels Albertos, prescriguin perquè un jutge ha decidit aplaçar la vista dels fets de manera sospitosa, o que l’inútil del jutge que havia de vetllar perquè el pederasta assassí ingressés a la presó després d’haver estat condemnat per dues vegades, una per abusar de la seva filla, fes deixadesa de les seves funcions, realment intolerable.

Tothom s’ha cansat de posar sobre de la taula l’escassetat de mitjans que afecta a la justícia, per això es fa encare més estrany que l’executiu tregui pit per un superàvit que no s’ha sapigut emprar, per exemple en resoldre això, si ho haguessin fet quan tocava, potser la Mari Luz avui estaria jugant en el pati de la seva escola amb els seus companys.

3 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » La justicia es un cachondeo
  Posted at 22:04h, 08 novembre Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on March 31, 2008 at 9:49 am, filed under actualidad and tagged desorganizacion, justicia, pederastia. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Mientras se pelean, Catalunya pierde Next – 1000 dias con PM […]

 • admin
  Posted at 16:23h, 31 març Respon

  Hola Pep, pitjor son perquè aquests a mes cobre una pasta!! (i a sobre no fan bé la seva feina).

 • Té la mà Maria
  Posted at 12:30h, 31 març Respon

  son com a funcionaris, realment ho son, tenen por de que uns copien le feina dels altres

Post A Comment