Hi ha algù?
465
post-template-default,single,single-post,postid-465,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Hi ha algù?

Hi ha algù?

Bon dia. Bona tarda. Bona nit. Sí, a tu. A tu que acabes d’entrar en aquest bloc i llegiràs aquestes ratlles escrites per algú que no t’esperaves. I tot perquè l’autor ha volgut despersonalitzar aquest web i permetre que hi entrin alguns estranys.

Una manera d’interactuar, una manera més d’intentar enriquir la xarxa mundial a través de petits grans de sorra que contribueixen a fer més transversal aquests vincles. No sé com has pogut arribar fins aquí però t’ho agraeixo perquè m’ha fet il·lusió l’encàrrec i també m’ha fet il·lusió que et trobis amb mi de manera inesperada. Suposo que ho ha estat tant per a tu com a per mi ara saber-te que està aquí assegut, davant de la pantalla. Segur que em gratifica en la distància.

He intentat crear unes ratlles que demostrin que la xarxa també pot tenir vivències, també pot acumular sentiment i vibracions. Normalment, la típica imatge que radiografia aquest món no m’agrada i perjudica a molts que intenten obrir-se camí amb eficiència i esforç dirari. Probablement, amb el pas dels anys, es dignificarà el sacrifici d’aquells que en el seu dia van intentar creure que a internet hi podia haver-hi coneixement. A tots aquells que van idear petits projectes per fer més gran encara aquest univers que considero més proper quan un text sense pretensions com aquest traspassa la pantalla. Per això m’agradaria desitjar-te un bon dia, una bona tarda o una bona nit, amb l’esperança que el coneixement, la que voldria que fos la gran arma del segle XXI, ens continuï unint.

ebatlle.jpgAmb l’Eduard Batlle, en l’entorn 2.0 Rispau, es va fer fonedís el que de ben segur hagués estat un bon enginyer Industrial, la bona notícia però va ser que el periodisme en particular i la comunicació en general, en l’àmbit català, va guanyar un dels seus més sòlids valors.

Actualment treballa en el Punt i edita el seu bloc en català, un dels mes seguits i llegits de la Catosfera i és a més un dels integrants inicials de la Girosfera i juntament amb la Trina Milàn un dels fundadors de STIC.CAT una iniciativa destinada a la promoció de les TIC i que entre d’altres projectes ha organitzat els Premis Blocs Catalunya, a cel·lebrar el proper mes d’Octubre a Girona.

5 Comments
 • Francesc
  Posted at 19:48h, 30 març Respon

  oh! jo hi he entrat com cada dia.

 • admin
  Posted at 19:02h, 30 març Respon

  Hola Siono, és que l’Eduard Batlle en sap un ou !!! Li tindré que demanar que me’n faci més.

  Salut i €

 • Siono
  Posted at 15:29h, 30 març Respon

  Bona Tarda!

  Aquest article se m’ha fet curt! 😀

 • admin
  Posted at 22:39h, 29 març Respon

  Si és un bon desig final, de un bon article.

  Salut i €

 • Edu
  Posted at 20:19h, 29 març Respon

  A mi m’enganxes a la tarda, així que bona tarda. Ojalà com dius el coneixement sigui la gran arma del segle XXI.

Post A Comment