Res a dir
453
post-template-default,single,single-post,postid-453,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Res a dir

Res a dir

De tant en tant et despertes amb un no se que, que t’impedeix que els pensaments empenyin les paraules i aquestes caiguin una per una en el teu bloc. Fins i tot la mandra d’engegar l’ordinador m’ha vençut tres o quatre vegades aquest matí i a la fi, que caram, potser és millor quan s’està espès, no badar boca, total per avorrir!

Res a dir, companys, res a dir.

10 Comments
 • admin
  Posted at 18:37h, 26 març Respon

  Encantat de coneixer-te Pep.

 • admin
  Posted at 18:37h, 26 març Respon

  Hola Marali, jo també vaig començar així per allà el 2004, però d’ençà un accident de moto que vaig patir ja fa mes de un any, m’hi he posat de valent, a més d’aquest bloc edito la versió castellana i una altra sobre web2.0 anomenada eltarlà i el fotobloc que ja tinc muntat (només em falta sortir per anar a fer les fotos), ja veurem si quan torni a la feina puc seguir aquest ritme.

  Quin bloc tens?

 • Té la mà Maria
  Posted at 18:21h, 26 març Respon

  Pep

 • Marali
  Posted at 18:08h, 26 març Respon

  Jo que vaig començar el blog l’any passat i hem vaig imposar fer un escrit cada dia, m’està costant molt trobar que dir. Per sort, com que ja tinc una edat puc tirar dels records (com avui) i així surten les paraules sense adonarte’n. De tota manera, continuo pensant que a mi particularment em va molt be això d’escriure, vaja, que faig teràpia, ànims home, demà ja sabràs que dir.
  Salut, molta salut

 • admin
  Posted at 19:03h, 25 març Respon

  Hola Francesc.

  Jo també soc dels que es lleva matinant, normalment a les 6:00 ja estic d’empeus cada dia. Ara com que encare estic de baixa per l’accident (ja fa més de un any!!), m’ha trastocat un pel els horaris, em llevo i me’n vaig a fer nones mes tard, com els nens petits, he canviat el son.

  Ja agaaré la rutina altre cop.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 19:00h, 25 març Respon

  Si company, ho haig de fer, m’he donat un dia “sabàtic” tot un luxe, que no penso repetir massa sovint, per cert (Te la mà maria) com et dius?

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 18:31h, 25 març Respon

  sovint, és el millor que podriem fer tots plegats. I és que avui és un dia molt dur, t’ho diu un que s’ha llevat a les cinc del matí.

 • Té la mà Maria
  Posted at 18:26h, 25 març Respon

  és nota que has estat uns dies de vacances, costa mlt tornar a començar, vinga dropo espavila !!!

 • admin
  Posted at 14:20h, 25 març Respon

  A vegades tens dies d’aquests que fora milor no llevar-te, avui fins i tot rec que estic enfebrat!!

 • trina
  Posted at 14:00h, 25 març Respon

  si les paraules pesen, no cal amoïnar-se, dintre d’una estona tornaran a ser lleugeres…les esperarem..

Post A Comment