L’atac dels llops
408
post-template-default,single,single-post,postid-408,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

L’atac dels llops

L’atac dels llops

Al finalitzar el procés electoral i en el ressò encara de la batalla, s’obre pas dins el panorama electoral l’atac dels aspirant al líder ferit per no haver aconseguit els resultats marcats a l’inici de la campanya. Com a llops s’han llençat ensumant la sang sobre del animal vençut i ara dèbil.

El PP, Esquerra i IU, amb processos completament diferents però equiparables en el seu objectiu i en les causes, han de fer front a uns resultats, més que mediocres diria jo i en aquesta situació és normal que els qui estaven esperant a l’ombre el primer pas en fals, surtin de les coves ara per intentar desbancar a qui fa pocs dies fora el líder indiscutible del partit.

La condició humana porta implícita aquesta condició depredadora i l’ambició, d’altra banda totalment lícita, porta al trist espectacle de l’assalt al poder i l’abandó en l’oblit de qui fora el nùm 1 de l’organització.

Possiblement mai en la nostra història recent, s’havien produït unes conseqüències tan clares del que un fracàs electoral pot generar, el que és cert és que la propera legislatura veurà la renovació total de les cúpules de 3 dels 5 principals partits a nivell estatal, tot un rècord per a la nostra breu història política.

4 Comments
 • admin
  Posted at 21:31h, 14 març Respon

  Hola David.

  La destrossa que hi ha hagut després de les eleccions és històrica, ja que només s’han salvat de la crema el PSOE i CiU.

  Si això ho haguessin avançat en previssió, ja que tots hi han contribuit a aquesta bipolarització brutal, potser ara l’aterrament seria molt mes suau.

  Salut i €

 • David Montilla
  Posted at 20:29h, 14 març Respon

  Realment és força significatiu que 3 dels 5 partits hagin de renovar la cúpula… però pensem que això els farà reaccionar? ser més aprop dels ciutadans? sincerament ho dubto…

 • admin
  Posted at 20:14h, 13 març Respon

  A on hi ha copdícia i falta d’escrùpols hi pot passar quasevol cosa, és realment al·lucinant fins a quin punt persones amb responsabilitat de governar, tenen la capacitat de possar-se en evidència davant de tot un país.

  Es molt fort que les desavinences personals a aquest nivell es puguin avantposar a les qüestions de partit o fins i tot de país, com per a refiar-nos del que acabi sortint-ne victoriós d’aquesta baralla.

  Salut i €

  Ja hi has pogut accedir a l’adreça?

 • trina
  Posted at 18:58h, 13 març Respon

  Eduard,
  els llops són bestioles inofensives davant d’aquests estralls humans…les cares de la desfeta d’ERC o d’ICV només demostren que independentment de que som humans també som capaços de les més dures i salvatges de les iniciatives per a aconseguir el que volem…i la renovació d’un partit és bona però l’assalt al poder és brutal…no sé en quina de les dues tessitures els trobarem d’aquí a uns mesos..
  salut, molta salut amic

Post A Comment