Tots han guanyat o com fer trampes al solitari
394
post-template-default,single,single-post,postid-394,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Tots han guanyat o com fer trampes al solitari

Tots han guanyat o com fer trampes al solitari

Avui tots ens han dit que han guanyat, fins i tot el Llamazares que ha vist com la seva vinculació al PSOE interpretant el paper de comparsa irrellevant l’ha portat a la més profunda de les misèries i ridículs i a conformar en tota Espanya un grup de dos, que s’asseurà en el grup mixt els propers 4 anys.

Ni ho ha fet tampoc el PP que s’ho havia jugat tot en l’intenció de vèncer a un poc preparat ZP, però que no va aprofitar cap de les dues ocasions que se’ls va brindar per a debatre amb ell davant dels electors, senzillament perquè si Zapatero és dolent, en Rajoy és molt pitjor. I a Girona s’han menjat una merda com de costum!.

ERC ha vist com d’una bufada els volaven 5 dels 8 diputats que varen aconseguir el 2004. L’anàlisi dels Carod, Vendrell, Ridao i Puigcercós de la desfeta els haurà de portar necessàriament a la conclusió que no es pot caminar en contra de la direcció dels qui els voten i que l’estratègia estèril de convertir al catalanisme al descregut PSC i fer president a un tal Montilla ha estat realment per ells un mal negoci. L’altre soci de l’aventura tripartita ICV també ha patit la fagotització del partit al que varen decidir donar el seu suport i sense el que mai haurien estat res de rellevant a Catalunya, al menys n’hauran tret el cotxe oficial, la visa i d’altres avantatges dels sistema durant uns quants anys. Perquè hauria de votar qualsevol a ICV poguen votar al PSC?.

L’ùnica organització que pot presumir és CiU, que s’ha convertit en l’encarnació de l’expressió de “Partit Xarnera” del que ningú no podrà prescindir si realment vol governar sense problemes. A més i de rebot, la carambola s’ha fet també picant les tres boles a Catalunya, que ha vist com el qui ha contribuït mes en la victòria del PSOE, el PSC, pot resultar-ne també el més perjudicat, tot un impacte en la línia de flotació del vaixell tripartitari, que o molt m’equivoco o els començarà a fer vies d’aigua d’aquí a ben poc.

Resultats eleccions 2008

4 Comments
 • admin
  Posted at 21:24h, 10 març Respon

  Marc.

  Avui aquest matí he estat a la Bofill per enllestir el que haig de fer demà. A primera hora toca el pre-operatori i a les 16:00 operar. Li he demanat a en Roig que em doni les plaques, i el primer dia que torni us les portaré, m’ha dit que com a molt tard ho puc començar en 10 dies, o sigui que ens tornarem a veure aviat.

  És més fàcil que el Barça guanyi la Lliga que el PP canvii d’estratègia a Espanya, no sap fer altra cosa que emprenyar i modificar aixó sense canviar la seva cúpula és força complicat.

  Dona records als companys i ves preparan-te pel sopar al Celler!!, el pagaré jo, ja ho veig ben clar ara!!

  Salut €

 • admin
  Posted at 21:19h, 10 març Respon

  Hola Trina.

  el PSC ja s’ho veu venir, el problema de que Zapatero no hagi assolit la majoria absoluta els pot costar el cap del Montilla i molt possiblement l’evidència mes palpable de que son uns subordinats del PSOE.

  Tenen un problema en el que s’hi han ficat ells tots sols, i ja veurem com s’ensurten.

  Salut i €

 • Fisio
  Posted at 20:07h, 10 març Respon

  les cartes ja estan llançades, haviam si el PP canvia d’estratègia i fa una oposició més cooperadora i entre tots tirem aquest país endavant…molta sort per demà Eduard!!!

 • trina
  Posted at 12:55h, 10 març Respon

  Eduard,
  totalment d’acord amb tu, és més, penso que no necessàriament el PSC està preocupat pel tripartit; ara que es veuen forts, potser es decideixen a treure’s de sobre els amics molestos(ERC) i continuar només amb ICV, potser podria anar per aquí la cosa..per tant, un telenotícies i gràcies…
  una abraçada

Post A Comment