L’ànima de la serp
392
post-template-default,single,single-post,postid-392,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

L’ànima de la serp

L’ànima de la serp

Què els passarà pel cap a cualsevol d’aquests assassins, minuts abans de recolçar el canó de la seva pistola en un clatell nu i atrevir-se a prèmer el gallet sense dubtar un instant en fer-ho? quina classe de abotargament mental permet a un individu, adquirir la gèlida indolència del botxí per a executar sense perpallejar a la seva víctima davant la mirada atònita de la seva dona i fills? i com poden seguir fent com si res hagués passat, minuts després d’haver espargit una vida sobre l’asfalt i saber que no hi ha tornada enrere?.

No tinc imaginació suficient per a endevinar l’esquema mental de qui decideix convertir-se de la nit al dia en un executor, ni podria encara que m’ho proposés, segueixo pensat en silenci, sol, assegut en el sofà del meu saló .. i ho sento no ho entenc.

Tags:
,
2 Comments
 • admin
  Posted at 22:25h, 08 març Respon

  Hola Anna.

  És cert, no puc seguir una lògica coherent amb aquests temes. Puc ntendre, perqué jo també ho so, que hi hagi gent partidaria de la independència, però en el precís instant que per a aconseguir aquest objectu, s’empra la violència, es perd la raò.

  Per cert, enhorabona per el teu bloc, ja era hora que et decidisis.

  Salut i €

 • Eduard
  Posted at 10:46h, 08 març Respon

  Tan de bo aquesta sensació d’astorament et duri (ens duri a tots) per sempre més. Només vol dir que no som com ells, que no podem entendre ni acceptar fets com els que expliques, que la nostra visió del món i de la vida va per altres camins, que no és la nostra manera de fer.

  L’única cosa que desitjo és que siguin altres els motius per sorpendre’ns -demà, demà passat, d’aquí a un mes, d’aquí a molts anys- que no la mort gratuïta, arbitrària i violenta d’un pare de família i bon ciutadà.

Post A Comment