Han perdut i ja ho saben
391
post-template-default,single,single-post,postid-391,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Han perdut i ja ho saben

Han perdut i ja ho saben

El Partit Popular és conscient de la seva derrota, a 4 dies escassos de les eleccions i veient amb la descarada obscenitat amb la que el seu representant, Fdez. Pons li esta fent la rosca a Jáuregui en el debat a 7 que s’està celebrant a TVE1, no em queda cap dubte que n’estan convençuts del tot. Han passat del ” no sé, no sé” a l’acceptació final del fet de que amb Rajoy no es possible.

Ja ho estava “el puto amo” Aznar, quan aquest cap de setmana a León, va reconèixer en ple míting popular, la falta de carisma i capacitat d’engrescar del propi Rajoy i va implorar, a pesar de les mancances d’aquest pseudo líder que ell mateix va imposar al partit, el vot per a la formació conservadora. Rajoy com que seguia estant en babia i sense assabentar-se de quasi be res, igual que en els dos debats bicèfals amb els que ens han obsequiat des de l’acadèmia de la televissió, l’escoltava rient, com si el tema no fora amb ell, segurament pensant en aquesta nena imaginària a la que s’ha proposat salvar de l’ETA, els Rojos i els catalans.

No crec que el PSOE caigui en l’error del pacte amb el PP, en polítiques referents al model d’Estat o a les polítiques antiterroristes o models educatius, de la mateixa forma que han obviat aquesta mà que des de dimarts passat, dia en el qual es va constatar que un incapaç Rajoy no podia amb el mediocre Zapatero, els estan tendint, perquè si alguna cosa així se’ls passés pel cap haurien signat la seva permanència en l’oposició per uns quants lustres.

Una majoria absoluta de qualsevol d’ells seria nefasta per a la resta, però res comparable al que podria arribar a ser un agermanament contranatura entre els dos per els catalans, no està escrit en el llibres. La lògica em manté en l’esquema que m’interessa i és en el del PSOE en majoria simple i condemnat a pactar. Sempre que ha succeït alguna cosa així, s’ha beneficiat l’estat sencer per que en el pacte, hi han les veritables polítiques de centre i aquestes no són ni les del PSOE ni les del Partit Popular.

3 Comments
 • Nuncamais
  Posted at 17:48h, 08 març Respon

  http://www.elperiocicdandorra.com dona les enquestes electorals. Les darreres són:
  RECTA FINAL
  Avui, a les 12.00 hores i a les 23.30 hores, nous sondejos de l’estimació de vot del 9-M

 • Nuncamais
  Posted at 17:48h, 08 març Respon

  Més o menys el que va dir Anar, dient-ho de manera més descarnada és: PRESENTEM UN INÚTIL I US DEMANEM QUE EL VOTEU. Mai no havía llegit una confessió semblant.
  El PP, que ha estat el paradigma de la mentida total, ara, per boca d’Aznar, ha confessat, ni que sigui amb la boca petita que tenen un candidat IMPRSENTABLE. Anem per bon camí.
  De totes mares, confío tan poc en nels electors celtibèrics que, fins que no sàpiga els resultats concrets no estaré tranquil.
  De moment les enquestes que es publiquen a Andorra m’han tranquil.litzat de la primera impressió totalment negativa de la primera que varen publicar que hauría pogut fer possible fins i tot el govern del PP.
  Els dos dies que han seguit han anat manifestant un augment dels vots a favor del PSOE fins a arribar a unes xifres acceptables. No puc dir-ho més clar per no delinquir.
  Pel que pugui ser, anem tots a votar per aturar-los.
  Ja ho sabeu: SI TU NO HI VAS, ELLS TORNEN. Torna el sospitós Zalana del qui es diu que va dir que estava a la política per forrar-se, torna el bigoti de les Açores amb les seves mentides i la seva promoció d l’etilisme a la carretera, torna l’Acebes dels Legionarios de Cristo – l’home més amant de la pau que hi ha hagut a la terra – torna Cañete amb el PHN por cojones, torna Mayor Oreja, el justificador del fran quisme, el gandul més conspicu en les absències al qual al parlament basc votava fraudulentament el seu veí d’escó, el nom del qual ara no recordo. ANEU I VOTEU CONTRA EL FEIXISME PPERIL. Ajudareu a vèncer la barbàrie. La democràcia ens necessita a tots.

 • Pingback:El PP ha perdido y ellos lo saben « Por la paz y la libertad
  Posted at 19:12h, 07 març Respon

  […] En català  […]

Post A Comment