Crossblogging (calendari)
383
post-template-default,single,single-post,postid-383,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Crossblogging (calendari)

Crossblogging (calendari)

Ja està confeccionat el calendari per a dur a terme l’iniciativa de crossblogging en el meu bloc. L’èxit ha estat impressionant ja que us hi heu apuntat 23 blocaires, moltes gràcies per l’acceptació del repte i per respondre d’aquesta manera a aquest petit “atracament“.

El que m’interesa, són les vostres aportacions en la línia amb la que editeu en els vostres blocs, no hi ha ni temàtica predefinida, ni limit d’extensió, ni idioma, ni res que us pugui acotillar, ens llegim des de fa temps i crec sincerament que això no cal, podeu tractar de qualsevol tema. En la setmana que us toqui participar, us enviaré un correu recordant-vos-ho el dilluns. Per fer-me arribar el vostre artícle me’l podeu enviar a xarop1@gmail.com i jo us el publicaré amb el vostre nom i fent-vos una petita introducció.

La meva primera intenció era la de publicar un post cada cap de setmana, però per no allargar massa en el temps l’iniciativa (haguéssim acabat el mes de Juliol!) i mantenir l’interès de tots, he decidit publicar tres articles cada cap de setmana comptant-hi també el divendres, a un post cada dia.

El calendari que us proposo, és aquest si el voleu modificar només heu de fer que dir-m’ho i ja està:

Veient el calendari final, és un luxe que mai m’hagués pogut imaginar, moltes gràcies a tots.Salut i € companys.

7 Comments
 • Marcel·lí
  Posted at 10:40h, 09 març Respon

  Sr.Eduard d’acord el 28 de març

 • Edu
  Posted at 11:27h, 05 març Respon

  Ok Eduard! Confirmo que el 29/03 em va bé.

 • admin
  Posted at 22:24h, 04 març Respon

  Donç vinga Marcel·lí, l’afegeixo a la festa, li aniria bé per el 28/4?

 • Marcel·lí
  Posted at 22:01h, 04 març Respon

  Estic preparat per l’invent.

 • Marceli
  Posted at 21:58h, 04 març Respon

  Felicityacions

 • admin
  Posted at 09:59h, 04 març Respon

  Vares veure que ahir ens varen fer sortir en un artícle del bloc del sionobarcelona.wordpress.com? (ja, ja, ja)

  Salut i €

 • Miquel
  Posted at 08:19h, 04 març Respon

  Tu demana’m l’article uns dies abans que l’hagi de posar i te’l passo 😉

Post A Comment