Els tancs del Chàvez
380
post-template-default,single,single-post,postid-380,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Els tancs del Chàvez

Els tancs del Chàvez

Chávez s’està emmerdant de valent. En l’escenari neorevolucionari en el que ha instal·lat els seus actes quedant-se com l’actor principal després de la retirada obligada de Fidel, s’estima mes donar suport al moviment terrorista de les FARC, que a un règim democràtic com el de Colòmbia.

No content amb l’esperpent de l’alliberament dels hostatges de fa unes setmanes, ahir, enmig de l’habitual programa radiofònic del cap de setmana al que sotmet al pacient poble veneçolà, va ordenar al Ministre de Defensa Francisco Rangel enviar deu batallons de tancs a la frontera amb Colòmbia com a conseqüència del raid de l’exèrcit colombià contra les FARC en el que va morir el qual hauria de ser, segons tots els analistes, el successor del comandant Tiro Fijo, Raul Reyes.

Equador i Colòmbia van entrar en crisi davant l’evidència del suport del govern de Correa a les FARC, en l’operació es va envair sol equatorià el que és un acte greu pel qual el president Uribe ja va demanar excuses oficialment a Equador, però en tot això, què cony hi pinta Chávez?.

Quan un dictador com ell, decideix qualificar de narcogovern al servei de Bush a l’executiu del país veí i guarda un minut de silenci en respecte pels narcoterroristes que segresten, assassinen, trafiquen,col·loquen mines anti-persona i sotmeten al seu poble, és que el grau de bogeria al que ha arribat el converteixen ja de manera clara en un perill per a la convivència mundial. I un altre dia parlaré de Putin.

No Comments

Post A Comment