Crossblogging
364
post-template-default,single,single-post,postid-364,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Crossblogging

Crossblogging

Ahir a la tarda em vaig decidir a copiar una iniciativa que ja havia vist en altres blocs que habitualment llegeixo (Donaire i José rodríguez) i que considero molt enriquidora, el crossblogging. Consisteix en extendre una invitació a d’altres blocaires perque participin en el meu bloc escribint un article. Haig de dir que la resposta inicial al correu que he enviat, ha estat molt bona i inmediata.

És una proposta que ja s’està fent en d’altres blocs i el que m’interessa més a mi d’aquesta experiència, és incorporar noves opinions i punts de vista diferents o temàtiques que per desconeixement jo no domino massa, etc.

Jo em comprometo a:

  • Fer una introducció del autor del post
  • Fer evident l’autoria original (crearé un usuari per a cada un que hi col·labori)
  • Publicar l’informació tal i com s’hagi editat, sense esmenes ni rectificacions.
  • El que si m’agradaria seria encarregar-me de l’il·lustració del post per tal de mantenir una coherencia en disseny, tot i que estic obert als suggeriments que voleu fer-me arribar (segur que us agradarà la tria final, ja, ja ja)

Pd- Haig de demanar perdó peró, perque a l’hora d’enviar-vos el correu, he fet visibles les vostres adreçes a tota la gent destinatària, en comptes de fer servir l’opció de destinació oculta, que és el que tocaria en enviaments col·lectius com aquests. (ja m’he castigat sense veure House aquesta setmana !!)

1 Comment

Post A Comment