Unir al país
362
post-template-default,single,single-post,postid-362,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Unir al país

Unir al país

Aquest post és un fragment de un treball que la meva filla, la Mariona, ha presentat per a la carrera universitària que està cursant, Publicitat i Relacions Públiques a l’UdG. Com que el tema s’ho val he volgut que el publiqués en el meu bloc, a veure que us sembla.

Barack Obama és un dels aspirants a ser nominats com a candidat a la presidència dels EUA per part del partit Demòcrata. La seva linea estratègia es caracteritza per voler aconsguir un govern per a tots, a on no prevalgui solsament una ideologia, sino aconseguir reunir totes aquelles idees positives que sorgeixin tant del partit Demòcrata com del Republicà.

La lectura del article que comento, “Unir al país ” (publicat en el País per A. Caño), m’ha ajudat força a entendre l’essència de les eleccions nord americanes i alhora m’ha ajudat a mirar la política des d’una altra prespectiva, molt més ensisadora.

Tots sabem molt bé o hauriem de saber, que els extrems mai son bons, ja que sempre tenen carències, però si es pogués aconseguir que tots els governs actuessin buscant el millor per a tots els ciutadans, aconseguiríem disminuir aquesta frustració que mostra la societat davant la política, ja que estem acostumats a que en el moment de voler accedir a la presidència tot son promeses peró més tard l’únic que preval és l’ideologia de cada un i dur a terme allò que mes els beneficia a ells mateixos”.

2 Comments
 • admin
  Posted at 11:20h, 02 març Respon

  Hola Anna, de petits tots tenim idees excel·lents, la llàstima és que l fer-nos grans, normalment ens espatllem !! (ja, ja, ja).

  Salut i €

 • Anna
  Posted at 21:42h, 01 març Respon

  Sort en tenim de les generacions que pugen!

Post A Comment