Terrorisme d’alcova
350
post-template-default,single,single-post,postid-350,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Terrorisme d’alcova

Terrorisme d’alcova

És curiós que en campanya electoral, tots els candidats de tots els partits que es presenten tenen totes les solucions per a tots els problemes que ens afecten, el cas és que a l’endemà de les eleccions, s’obliden.

Aquesta setmana ha estat especialment dolorós comprovar com la frivolitat afecta fins i tot als resultats de la tan soferta per tots, violència de gènere, les víctimes de la que es conten ja en 4 mortes i tres ferides greus, en el que va entre ahir i avui, és lamentable que amb això es vulgui especular també i sigui utilitzat per a esgarrapar quatre vots al rival, com mostra de política entesa al més pur estil “tomate”.

Òbviament el problema no té una única solució i possiblement bandejar-la, tal com s’està demostrant cada dia, serà bastant difícil, però fins que no es percebi que qui decideix convertir-se en aquest tipus de terrorista d’alcova, és castigat durament amb importants penes, no anem a discórrer pel bon camí.

S’ha tendit a l’excés en aquest quatrieni, legislar sense dotar econòmicament les lleis que es formulen, el que impedeix que el text “es faci carn” sigui una tasca gairebé impossible només assumible gràcies a la dedicació i a l’obstinació de profesionals implicats en la tasca de fer una societat més segura i més justa.

Parlar de la Llei de Depencia personal, les mesures d’ajuda a l’accés a l’habitatge o la de violència de gènere, és citar tres exemples del comentat anteriorment, perquè les lleis podran ser l’hòstia, però si no poden ser aplicades ja em diran que que cony ens serviran.

Il·lustració Cartell creat per a l’exposició de Munpis (Gijón 2004)
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment