Superàvits públics
352
post-template-default,single,single-post,postid-352,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Superàvits públics

Superàvits públics

Un dels problemes amb els quals s’enfronten sempre els governs, és la falta de recursos per a cobrir prestacions socials o portar a terme la dotació de certs serveis públics, per als quals tradicionalment la caixa sol estar sempre buida. És curiós que quan això no és així, es mantingui sense dotar econòmicament lleis com la de la violència de gènere, romangui sota mínims les plantilles en sectors tan necessaris com el sanitari o educatiu.

Davant la disyuntiva que em retornin 400€ o que aquests s’inverteixin a solucionar aquestes mancances l’opció, al menys per a mi, és clara. És immoral que un estat generi superàvit, perquè una de dues, o s’han fet malament les previsions i per tant errat en el càlcul de les necessitats de benestar o bé no s’ha sabut gestionar correctament els recursos generats per falta de projectes o senzillament per incapacitat o paralització.

El govern no cotitza en borsa, no és una multinacional i per tant ningú els exigirà que tinguin beneficis, però si que el que ingressi de més del que es gasta s’inverteixi en el benestar comú. Aquest cas és un tema d’imprevisió que ens afecta a tots sense excepció. Que tregui pit d’una situació com aquesta un govern conservador seria normal, però que ho faci un pretés govern d’esquerres mentre falten mètges, mestres, habitatge, treball, seguretat, guarderies, etc, és senzillament una aixecada de camisa i una inmmoralitat.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • admin
  Posted at 18:13h, 28 febrer Respon

  Hola David.

  Ho presenten com si fos una gran cosa quan els tindria de preocupar que tenint els mitjans per a fer-ho hi han encare teme per a sol·lucionar.

  Salut i €

 • David Montilla
  Posted at 15:59h, 28 febrer Respon

  És un sensesentit… amb les mancances socials que hi ha i es parla de superàvit. Per cert Eduard, necesitaria contactar amb tu però no trobo el teu correu. Si us plau, posat en contacte amb mi. Gràcies.

Post A Comment