Pizarricidi
337
post-template-default,single,single-post,postid-337,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Pizarricidi

Pizarricidi

El primer debat televisat de l’actual campanya electoral em va decebre i no perquè la temàtica, els protagonistes o el moment polític no seduïssin, sinó perquè el que jo esperava dels dos contendents es va produïr a papers canviats, Pizarro no va fer de Pizarro i Solbes, l’avi Solbes, se’l va menjar.

Les taules, el saber estar i l’experiència que li proporciona a Pedro Solbes la seva llarga carrera professional en l’àmbit públic i les diferents responsabilitats ostentades en els diversos executius en els quals ha format com a ministre, li han bastat per a donar-li un repàs a qui com a màxim assoliment econòmic pot presentar el seu enfrontament amb La Caixa per la OPA de Gas Natural sobre Endesa. Potser no sigui suficient.

 En un debat electoral, qui mes ha d’arriscar és sempre qui aspira a desbancar al govern i si per a això la munició que ha d’emprar es limita a retreure que s’ “hagi pagat a terroristes“, ho tenen clar tal com ho demostren els 10 punts de diferència que li treié en l’enquesta en l’enquesta posterior, Solbes a Pizarro.

Significatiu el fet nou de permetre veure, mentre cadascun fa la seva exposició, la cara del contendent i de debò, veure a Pizarro, el nombre 2 del PP i màxim responsable del seu programa econòmic, assentir amb el cap mentre Solbes argumentava, és de debò una gaudida, no sé si a Aznar l’haurà fet massa gràcia, la veritat. ( a mí, moltíssima!)

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments
 • admin
  Posted at 22:49h, 27 febrer Respon

  Va tenir el merit d’aconseguir que la Caixa no fes efectiva l’OPA sobre Endesa i els accionistes ho van agraïr. De totes maneres si a darrera no li haguessin fet la gestió amb els alemanys, poca cosa hauria pogut fer ell solet.

  La tirada que va aconseguir amb l’afer de l’OPA no s’ha traduït en una realitat.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 22:47h, 27 febrer Respon

  Ostres Marc, és veritat que no es va publicar el comentari.

  Pizarro ha demostrat ser un pasarell, una prsona que ha estat sobrevalorada com a economista i empresari ja que a la primera oportunitat que ha tingut, l’avui Solbes li ha fotut un bany.

  Salut i €

 • David
  Posted at 02:49h, 23 febrer Respon

  No sé què li troba la gent al Pizarro. Fora de guanyar de jove la plaça d’advocat de l’Estat i haver emulat a la Agustina d’Aragó en la famosa OPA d’Endesa, la resta és ben normal i corrent.

 • Fisio
  Posted at 18:42h, 22 febrer Respon

  Pedro Solbes semblava el profe i l’altre l’alumne. Crec que pizarro va deixar escapar una bona oportunitat, quan es parlava de l’economia familiar, per senyalar que el govern s’ha aprofitat d’aquests anys del boom de la construcció per “forrar-se” mentres que al poble cada dia li costa més arrivar a final de mes, sobretot pels preus de les hipoteques, o és que em faran creure que el govern no ha pogut fer res més per mirar de solventar el problema…..?

 • admin
  Posted at 18:07h, 22 febrer Respon

  Hola company.

  Donç vist el que va donar de sí, si que ho va ser una pèrdua de temps !!! T’haig de dir però que el Polònia no me’l perdo er res del mon, i per un debat de pa sucac amb oli com aquest, menys !!!.

  Fins i tot en ZP en va fer broma de lo del ull del Solbes, no sé que li haurà passat, ens ho tindria que aclarir algún socialista.

  Salut i €

 • Té la mà Maria
  Posted at 17:47h, 22 febrer Respon

  que poca feina no ?, no hi havia res millor que mirar el debat, que feia l’ullet el Solbes o te alguna malaltia al ull ?

Post A Comment