Feixista tú, gamarús!
330
post-template-default,single,single-post,postid-330,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Feixista tú, gamarús!

Feixista tú, gamarús!

Estic mes que fart de veure, campanya electoral rera altra, com joves embolicats en Kafiyes, parapetats darrera d’una senyera estelada, (quin mal que fa aixó a la vista), acudeixen al boicot dels actes electorals del PP o de Ciutadans, ajudant a comprendre el significat dels adjectius que utilitzen com insults i que profereixen als candidats d’aquestes dues formacions, fent-los el favor i presentant-los com a víctimes.

Sembla que pel simple fet de blandir una “estelada” li doni a algú el dret a inflingir la major agressió cap a les actituds democràtiques del respecte i del diàleg, sense entendre que aquestes actituds, a més de desautoritzar-los a ells, posen de debò en risc un dels nostres símbols nacionals i oplen la bossa de gent com l’Aznar que se’n frega les mans cada vegada que aixó passa.

Algú els ha explicat a aquests borinots que ser feixista és precisament això?.

Tags:
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

5 Comments
 • admin
  Posted at 19:30h, 19 febrer Respon

  Volia il·lustrar el post amb un muntatge amb la senyera estelada, però m’ha fet mal els ulls imaginar-me en un mateix espai, la paraula feixista i la senyera.

  No sé com a ells no els cau la cara de vergonya utilitzar-la per aquestes deostracions de totalitarisme, la veritat.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 19:28h, 19 febrer Respon

  Hola Company.

  Si que és cert, no sé ben bé que`persegueixen fent coses per l’estil, peró si formessin part d’algún partit polític algún responsable els hauria d’explicar que s’espera d’ells.

 • admin
  Posted at 19:27h, 19 febrer Respon

  Sembla mentida Trina, com gent que està a la universitat por arribar a fer aquestes coses i pensar veritablement que està fent ben fet.

  Aixó ho està esperant des de la FAES en candeletes

 • Té la mà Maria
  Posted at 19:09h, 19 febrer Respon

  a vegades pensó que els posen els mateixos del PP per fer-se les victimes, no sé

 • trina
  Posted at 18:52h, 19 febrer Respon

  Eduard,
  em sembla que el que passa és que algú els ha explicat que és això el que han de fer…algú molt equivocat que té com a a objectiu fer mal….i no a aquells contra qui sembla que van sinó al contrari…mala peça al teler..
  salut

Post A Comment