Tot el camp és un clam
319
post-template-default,single,single-post,postid-319,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Tot el camp és un clam

Tot el camp és un clam

Costa molt entendre com un col·lectiu d’èxit, amb integrants en les seves files considerats entre els 10 millors del món en la seva especialitat, passa de la nit al dia a albirar el futur més esplendorós al més absolut dels fracassos, pel simple fet de no ficar un simple gol.

L’esport d’elit i més concretament el futbol professional té aquestes coses, inexplicables de no ser per la deixadesa i el “semenfotisme” dels qui arriben a ser ídols i decideixen per si sols, deixar de ser-ho per comoditat, per la falta de maduresa, la manca de sentit comú per a adonar-se’n de tot el que estan llençant per la borda, de la inexistent ambició per passar d’ésser un bon jugador a l’excel·lència, des d’aquest pedestal daurat en els que entre tots els hem aposentat.

 En el Barça estem vivint aquest procés desintegrador, ja ho haviem vist abans en altres equips, en el que la descomposició fa presa en un grup sa no fa ni uns mesos enrera, en el que uns per deixadesa, els altres per imprevisió i els de més enllà per una falta d’autoritat evident, s’han diluït com un sucre en el cafè. Cal fer llenya i una nova foguera.

Quan els jugadors estrella no volen, l’entrenador no en sap, el director tècnic delega, el Vicepresident esportiu analitza i el president exerceix d’autista, poca cosa més es pot fer. Això sí, l’any que ve a regalar a Ronaldinho, Deco, Edmilson i algun més, per a no perdre el costum. I mentres tant el Madrid a 8 punts !.

Tot el camp és un clam, que marxin tots!!

Aquest va dedicat per en Marc, el meu fisio.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment