Els arbres del Rajoy
315
post-template-default,single,single-post,postid-315,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Els arbres del Rajoy

Els arbres del Rajoy

Rajoy va llançar l’altre dia altra de les seves NO propostes, plantar 500 milions d’arbres durant la seva legislatura, o el que és el mateix, plantar-ne 14.000 cada hora, demencial i surrealista. Algú valora de debò les propostes que llança el líder conservador?

A on els plantarà?, en el desert d’Almería, en els Monegros, en els jardins dels adossats que construïxen els seus correligionaris de partit en aquestes mega-urbanitzacions de l ‘hòstia, en la Casa de Campo?.

Amb quina aigüa els pensa regar?, Amb el transvasament de l’Ebre, amb el PHN, pactant amb l’home del temps l’aparició de borrasques i baixes pressions a elecció?, a través de la mediació de l’executiva de Crist amb el Déu omnipotent i salvador?.

Qui els plantarà?, els equips dels ministres, la FAES, els votants del PP, els bisbes juntament amb els seus escolanets o aquells inmigrats que signin el contracte proposat sobre compliment dels usos i costums de la nostra sacrosanta nació de Lazarillo de Tormes?.

Replicar, afegint uns quants centenars de milers d’unitats a les propostes de Zapatero, és no tenir un programa electoral seriós, ara que tenir en un equip directiu a Acebes, Zaplana, Cañete i cia o com capdavanter aspirant a president del govern a algú com Rajoy, tampoc.

El mes a prop que ha estat Rajoy de l’ecologia va ser durant la “fabulosa” gestió del Prestige o de la recent ficada de pota sobre l’el canvi climàtic. Encara sort que el seu cunyat, ,el del canvi climàtic, l’estarà assessorant, que si no!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment