Vot en blanc
300
post-template-default,single,single-post,postid-300,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vot en blanc

Vot en blanc

L’ex president Maragall ens sorprèn a tots amb unes declaracions públiques aconsellant-nos el vot en blanc per al pròxim 9M. Qui fora el màxim exponent del socialisme català, lliure de lligaments i imposicions doctrinals partidistes, cada vegada que obre la boca, és per a pegar-li una trompada al PSC.

Però la lectura del que ha dit no afecta tan sol a un PSC, contaminat fins a la medul·la per les tesis espanyolistes i uniformadores del PSOE, sinó al sistema polític actual que sofrim i a la preminencia dels aparells dels partits, amb oferta de llistes tancades que fomenten el clientelisme amb les cúpules i la mort de la democràcia formal.

Maragall, en el seu discurs desencantat, incideix també de forma preocupant en altre aspecte que a mi personalment em posa els pèls de punxa i és el reconeixement de la impotència de qui va ocupar la secretària general del PSC i la presidència de la Generalitat per a canviar aquesta situació que denuncia.

Cada vegada es comprèn més la incomoditat del PSOE davant un radical lliure i incontrolable com Maragall en les seves files i la lectura del seu descabalgament de la capçalera de la oferta electoral del PSC en les passades eleccions autonòmiques es fa més diàfana cada vegada que Pascual apareix per la premsa dominical. S’entén fins i tot que es prefereixi des de la cúpula a Montilla que a Maragall, tota una revelació.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
 • edp
  Posted at 23:28h, 05 febrer Respon

  De res Rosa, de res no m’extranyo perque fins hi tot quan era primer secretari del PSC ja en tenia de sortides d’aquestes.

 • rosa
  Posted at 23:22h, 05 febrer Respon

  Maragall sempre diu Maragallades, dons? DE QUE US EXTRANYEU? i mes ara

 • admin
  Posted at 08:44h, 05 febrer Respon

  Hola david.

  És així. l’avís per a navegants va diriggit a tota la classe política i tots els partits sense excepció, de seguir així al final és quedaràn amb la joguina als dits !!

  Salut i €

 • David
  Posted at 20:07h, 04 febrer Respon

  La crítica va directa al PSC, però pot ser extensible a la resta de partits. El problema de fons són tots aquests aparells formats per gent que ha viscut tota la vida de la política i que no tenen cap ofici fora del politiqueig.

Post A Comment