No votar PP, és pecat.
298
post-template-default,single,single-post,postid-298,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

No votar PP, és pecat.

No votar PP, és pecat.

La reacció de la Conferència Episcopal espanyola d’ahir ha de ser fruit d’una profunda reflexió portada a terme durant els últims 20 anys perquè sinó no s’entén que sigui precisament ara que arremetin contra un govern per les lleis i actuacions vigents per exemple, durant els 8 anys de govern del PP. a diferencia però llavors varen callar com a putes.

Segurament els pijapiles demócratacristians conservadors van parlar en el seu temps  “d’altra manera” amb ETA i van conviure diferent durant 8 anys amb la mateixa llei de l’avortament que segueix vigent en els nostres dies.

Aleshores, a que es deu el canvi a aquesta actitud tan reivindicativa i bel·ligerant? .Sencillament per l’ampliació del concepte “matrimoni” a les parelles homosexuals ni mes ni menys, apropiant-se d’un concepte que no és de ningú, com si els anés la vida en això. Quina llàstima que no gastessin un poc d’aquesta energia de la qual fan ara gal·la, quan en l’anterior legislatura es va donar cobertura a la il·legal i sanguinària guerra de L’Iraq, encara que ben mirat aquells morts eren infidels, no?.

Rajoy necessitarà tota l’ajuda que pugui reunir, per a afrontar la seva lluita contra “el maligne” vist que aquí en la terra des de fa ja temps camina sol, molt sol, és normal que busqui el recolçament en el diví, perquè si no. No votar al PP és pecat i masturbarse produïx ceguesa, sòlids arguments per a ser esgrimits en campanya electoral, per els que només han sabut relacionar-se amb els demés fent-los por.

Ah! una simple apreciació d’un descregut que no va a missa ni es confensa al portantveu de la conferència, en un estat democràtic qui decideix si una llei és aplicable o no, és el Tribunal Constitucional, ni l’Esperit Sant ni la Santa Inquisició, l’hi ho recordo per si ha oblidat en quin segle viu monsenyor.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

10 Comments
 • Mina Tong
  Posted at 15:13h, 24 maig Respon

  SOBRE LES ANUL•LACIONS MATRIMONIALS

  Benet XVI, en el seu darrer viatge a Estats Units, es va decidir finalment a afrontar uns dels lacres més escandalosos de l’Església: la pedofília d’alguns dels seus ministres. No obstant, hi ha un altre sector que també reclama la seva atenció i reforma: les anul•lacions matrimonials concedides pels Tribunals de la Rota. Aquests processos responen, en no poques ocasions, a la hipocresia d’una classe social i econòmicament poderosa que no vacil•la a saltar-se les normes evangèliques més elementals de respecte, justícia i caritat cap a l’altra part, tristament en connivència de membres de la Cúria: s’admeten testimonis de la part demandant que difamen i menteixen, s’ignoren fets provats documentalment per la part demandada i es tergiversen les seves declaracions i les dels seus testimonis, intervenen psicòlegs i psiquiatres que es permeten diagnòstics rotunds sobre les persones a partir d’una mera entrevista… si realment va tenir lloc. I, després, “miraculosament”, la persona incapacitada per assumir les responsabilitats conjugals en el matrimoni anul•lat, esdevé un subjecte madur capaç d’això en el nou enllaç!!!. Com a creient i afectada m’escandalitza que en el 2008, certes autoritats eclesiàstiques s’avinguin a pràctiques inquisitorials que creia ja abolides en el segle XIX.

  Mina Tong

  35075577W
  C. Avenir 40, 4rt, 2a.
  Barcelona 08021
  Tel. 93.200.85.91

 • Nuncamais
  Posted at 09:03h, 06 febrer Respon

  El dia 9 de març jo faré el pecat més gros de tots perquè penso votar ERC que, a més de merèixer el rebuig dels bisbes en el seu darrer comunicat que tanta polseguera ha produït, va contra un bé moral com és la Sagrada Unidad de la Patria Española segons expressió de la CEE en un lamentable comunicat anterior.

 • Rosa
  Posted at 22:44h, 05 febrer Respon

  Yo pecare el 9 de marzo pero aunque el papa no sea el mismo veo porque ningun monseñor, apreto.

 • Jon Kepa
  Posted at 22:43h, 05 febrer Respon

  Han cambiado de Papa Rosa, este es más carca que el otro.

  Por cierto, si os sirve de consuelo, yo pecaré el 9 de marzo.

 • edp
  Posted at 22:37h, 05 febrer Respon

  Si Rosa, el problema és que canvien el motllo de la mesura quan a qui tenen en l’objectiu és un govern d’esquerres o un altre de dretes i a més se’ls nota tant!!

 • edp
  Posted at 22:36h, 05 febrer Respon

  Hola Trina.

  La cúpula del’esglèsia ja fa temps que pija fora del test i el fotut és que no se’n adonen de que els temps han canviat.

  El problema de fons és que els costa assimilar que avui, l’esglesia té un paper molt important però no preminent com abans amb el dictador i el que haurien de procurar és mantenir els fidels a les esglèsies, que prou feina tenen!!.

  Salut i €

 • Rosa
  Posted at 22:33h, 05 febrer Respon

  mentir, es pecado, matar es pecado(recuerdo que el papa les dijo que no lohicieran, en Irak ¿donde esta el papa?) pero no recuerdo que ningun monseñor, apoyase al papa con tantos kinders como ahora apoya al pp, debe ser aquello de no mordras la mano que te da de comer

 • Pingback:No votar PP es pecado. « Por la paz y la libertad
  Posted at 21:53h, 05 febrer Respon

  […] En català […]

 • trina
  Posted at 21:58h, 03 febrer Respon

  Eduard,
  la cúpula de l’església espanyola diu que no s’ha de votar aquells que negocien amb terroristes, els que permeten casaments contra natura, els que fomenten l’avortament o els que promouen la ciutadania a les escoles… No assenyalen amb el dit ningú. Que ells, es defensen, no esmenten noms ni hissen banderes de cap partit en singular. Déu els en guardi. És clar que se suposa als ciutadans la capacitat de deducció i el seny suficients per no pecar votant. Només el PP superaria aquest examen de consciència i llevaria els pecats del món amb una penitència ben senzilla: anar a votar, però fent-ho com mana l’ortodòxia i la regla benedictina que ens imposen ses eminències. Votar i menjar bacallà, que enguany coincideixen la quaresma i la campanya.

  Vist des del laïcisme ingenu i benpensant o des d’una vessant transcendent neutral, fa riure. D’on surten aquests censors morals? Què diuen? quina collonada! Tanmateix podríem caure en subestimar el pes que continua tenint l’església en un sector important de la societat. Gent gran –o no tant-, creient i obedient que no qüestiona allò que el mossèn diu. Es tracta del predicament sense dubtes, fanàtic, d’un gruix important de beates de missa diària i rosari al mes de Maria que ja han escoltat el míting més important i decisiu de la campanya i l’eslògan: Vota en Mariano. I desprès diuen que el seu regne no és d’aquest món…

  salut i felicitat Eduard!

 • Rosa
  Posted at 19:55h, 03 febrer Respon

  Kinders debio tener Zp para no dar un duro a la iglesia, quien quiera iglesia que se la pague, como Cristo hecho del templo a los mercaderes echaria a estos obispos que no tienen ni idea del evangelio, pero ademas, son unos aprovechados, y solo buscan su forma de vivir bien a costa de los demas, bendito el que viene en nombre del señor, ellos no lo hacen en su nombre lo hacen en nombre del dinero, mirad el abat de Montserrat que pronto a cogido y se ha desligado de semejantes compañeros de iglesia, si Dios existe, el diablo se debe frotar las manos

Post A Comment