La Carmen Chacón y la crisi inmobiliària
293
post-template-default,single,single-post,postid-293,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La Carmen Chacón y la crisi inmobiliària

La Carmen Chacón y la crisi inmobiliària

Quan s’acosta la campanya electoral els aparells de propaganda i márqueting dels partits s’esforcen per dissenyar el missatge que serà repetit per tots els seus candidats sense excepció, fins a avorrir en els propers 40 dies.

Però una cosa és el missatge marquetinià i enllaunat i una altra la barra política de arrogar-se la responsabilitat de la rebaixa del preu de l’habitatge a Espanya com a conseqüència de les polítiques aplicades en el seu Ministeri de l’Habitatge, principalment pels 100.000 habitatges de VPO que ni tan sols s’han començat i que van prometre per a aquesta legislatura. Això és el que la Chacón ens ha venut avui en el programa de la Mónica Terribas, “De la nit al Dia“.

Suposo que la Chacón, entre el nomenament ministerial, les seves recents noces, l’incipient embaràs i la seva nominació com cap de cartell del PSC, l’ha fet levitar a través d’un estat de felicitat extrema tal, que l’ha transmutada a altra realitat en la que no deuen d’existir ni l’especulació constructora, ni la bombolla immobiliària, l’encariment del sòl, les hipoteques subprime o l’estrangulament creditici que d’això se’n deriva, a on vas a parar!.

Perquè si tot el que se’ns ha vingut al damunt des del passat mes d’Agost és obra de la Chacón, hauríem d’explicar-ho als Bernake, Trichet, als ministres d’economia del món sencer i als participants del recentment clausurat Fòrum de Davos, els ponents del qual parlen obertament de recessió mundial, originada pel model econòmic imperant i el fracàs de autogestió del mercat financer, però això a la Carmen tan li fa.

Valgui’m Déu Carmen Chacón, la de ximpleries que s’han d’acabar dient en campanya!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • Pingback:En veu alta » La crisi del totxo
  Posted at 08:24h, 28 març Respon

  […] del govern de Zapatero, han fet incrementar els preus que es pagaven, en la mateixa quantitat que l’ajut que el ministeri de la Chacón s’ha proposat […]

 • Alfred Suarez
  Posted at 13:37h, 03 febrer Respon

  Realment la trajectòria d’aquesta “ministra” no té desperdici; no dubto de la seva capacitació professional, o si ? el que no hi ha dubtes és que les seves amistats han permès que arribi al lloc on està actualment en política.
  La veritat és que el seu pas pel ministeri és decepcionant tant pel sector de la construcció com pels futur adquirents d’un immoble. El Sr. Zapatero no s’ha adonat de que el ministeri de la Chacón és estratègic en la bona marxa de l’economia “real” tant o més que el propi ministeri d’economia i hisenda, però tant se val.
  Recomanacions per la Chacón: curs accelerat de microeconomia i macroeconomia en qualsevol de les magnifiques facultats que tenim arreu del territori, i desprès que torni amb nosaltres i de ben segur les seves explicacions seran molt diferents.

Post A Comment