You aren’t invited, José Luís
292
post-template-default,single,single-post,postid-292,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

You aren’t invited, José Luís

You aren’t invited, José Luís

Gordon Brown, que de vegades sembla qualsevol cosa menys un líder progressista, li ha fotut una puntada en el cul al seu homòleg i correligionari ZP en un moment en el que, per la proximitat de les eleccions espanyoles, menys necessitat estava d’un “oblit” com aquest.

Davant la crítica situació financera mundial, confirmada ahir per Bush (ja era hora tiu.!!) provocada pel tripijoc de les subprimes i en vista de la recessió que s’apropa, la linea dura, autèntica locomotora econòmica de la UE, Anglaterra, Alemanya i França s’han proposat agafar el toro per les banyes i afrontar la crisi contant amb la recent “superada” Itàlia, però sense Espanya. Com que en Solbés no es cansa de repetir que a Espanya no hi ha cap problema, és possible que hagin decidit reunir-se els que  veuen un perill en l’evident deteriorament econòmic.

Munició per al PP que sens dubte intentarà aprofitar en els seus actes electorals i aparicions públiques per a deixar en evidència l’exagerat optimisme del PSOE anunciant dubtosos assoliments en la parcel·la econòmica i contrarestant les promeses de devolució d’IRPF que el president va formular aquest cap de setmana.

L’excusa per “l’oblit” és que la convocatòria s’ha realitzat pels integrants europeus del G8, grup d’elit econòmic mundial del que Espanya no ha format part, ni quan Aznar bevia güisqui, parlant texà, amb els peus sobre la tauleta del saló del seu amic George, ni després de vendre recentment l’assoliment històric de la superació d’Itàlia, en termes de PIB per cápita, simplement no va colar.

Quedarà per veure com afecta això a Moncloa i als esforços per no caure en desavantatge en l’assumpte estrella de la pròxima campanya, l’economia, a més de regalar els 400€, perquè no proven també amb una Nespresso o amb un IPhone?.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
 • admin
  Posted at 00:32h, 31 gener Respon

  Tu David, el que pasa és que ets un sibarita, ja ho veig, ja, ja, ja

 • David
  Posted at 20:39h, 30 gener Respon

  Jo m’estimo més votar al que m’ofereixi una Lavazza. Els cafès tenen millor gust 😉

 • admin
  Posted at 20:04h, 29 gener Respon

  Hola Trina, és que son tan ridiculs que no ho poden ésser mes, ens diuen ben a les clares que ens voleen comprar el vot, lallàstima és que sempre hi ha gent disposada a vendre’l.

  Salut i €

 • trina
  Posted at 18:41h, 29 gener Respon

  Eduard,
  si regalen un iphone amb un nespresso t’asseguro que tenen el meu vot..:-))))genial el post..els has posat en el seu lloc…et voto

Post A Comment