Enquestes
272
post-template-default,single,single-post,postid-272,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Enquestes

Enquestes

Una de les coses que ens recorda que estem en campanya electoral és la publicació de les corresponents enquestes sobre previsió de resultats, valoració de líders i tendències. Les empreses d’estudis de mercat fan el seu Agost, explicant-nos lo malament que està Rajoy i com en va de bé ZP, o al revés, tot dependrà de qui provingui l’encàrrec i de la seva linea editorial.

És tan divertida l’experiència de fullejar els diaris del diumenge que sense anar mes lluny aquest cap de setmana el País ens indicava que el PP s’enfonsa en les previsions, amb el benentés que els conservadors colliran els pitjors resultats de la seva història, mentre a la Vanguardia ens explicaven que el PP havia retallat la diferència del PSOE a només 2 punts, o sigui, empat tècnic. Toca’m el nas!

És evident que els uns i els altres no han preguntat a les mateixes persones i s’és conscient del risc d’unes previsions fetes sobre mostres tan petites que gairebé sempre solen errar,  perquè segurament el més important de les dades que ens aporten sigui el percentatge d’indecisos, que en totes elles frega el 15%, aquí es guanyen o es perden unes eleccions.

El gran perill durant aquest temps és no cagar-la com l’altre dia Rajoy amb Gallardón  quina forma de buscar-se problemes! o dormir-se agafant figues al pensar que tot esta guanyat, perquè l’enquesta que  encertarà de ple serà la del dia 9M, després d’això i de saber que tots han guanyat, els queden 4 anys per a la reflexió.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment