Quelqu’un m’a dit
271
post-template-default,single,single-post,postid-271,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Quelqu’un m’a dit

Quelqu’un m’a dit

Hi havia vida abans de la Bruni?.

Estic fins a les puntes de les orelles de la refotuda cançó de la Carla Bruni que com a gota malaia repeteixen, una vegada i una altra, la majoria de programes de ràdio i TV d’aquest país. Dels que han descobert recentment en la desesperant manca de veu i dubtosa afinació de la multimilionària “pija”, a la musa de la cançó moderna francesa o que veuen en la seva pose freda i insulsa, el paradigma de l’elegància i finura de qui va voler ser, advocada, model o cantautora. És guapísima, si ho reconec, i què?.

Que es casin d’una vegada amb el Nicolás, si no ho han fet ja i exerceixi de primera dama al mes pur estil Leticia, fora dels circuits comercials i de les promocions artificials, un servidor l’hi agrairà enormement, de debò.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • admin
  Posted at 15:32h, 21 gener Respon

  A veura si es casen de una vegada i ens deixe a tots tranquils! no es prou notícia el Sarkozy per la seva activitat política que a més ho tingui que ésser per la privada també.

  Salut i €

 • Edu
  Posted at 11:41h, 19 gener Respon

  Tens tota la raó! Últimament és una tortura tot aquest tema de la Bruni, però malauradament em sembla que va per llarg…

  Edu.

Post A Comment