La recessió invisible
266
post-template-default,single,single-post,postid-266,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La recessió invisible

La recessió invisible

Per a definir conceptes tan abstractes com els ques es fan servir en economia és necessari utilitzar sovint a imatges per a la seva comprensió, diuen que una recessió és, quan el teu veí es queda sense feina i una depressió quan el qui s’hi queda ets tu.

Si analitzem el desgavell de dades amb les que ens esta amatrellant la premsa en l’últim mes i ficant-los tots en la mateixa bosa, tindrem els arguments necessaris per a posar-li l’adjectiu a la nostra situació econòmica actual en la que molts hi veiem l’inici de una crisi evident i d’altres no, per els gustos s’han fet els colors. Veiem.

Les dades són toçudes i ens situan sovint amb els peus sobre una realitat no massa pròspera. De totes maneres acceptar que estem enmig d’una crisi no és negatiu ans al contrari, és el primer pas cap a la recuperació. Però per a això haurem d’esperar al 10M, com a mínim.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment
  • Pingback:En veu alta » La crisi del totxo
    Posted at 08:23h, 28 març Respon

    […] La baixada del preu de la vivenda a hores d’ara, no la desmenteix ningú. El patrimoni familiar que s’havia incrementat en els darrers anys en mes de un 150% veu ara com es redueix de forma dràstica a una velocitat fins i tot major que la que es va experimentar en l’ascens i és que fins i tot el Gremi de Promotors reconeix el transvàs de la demanda des de la compra al lloguer. […]

Post A Comment