Les “altres” families
262
post-template-default,single,single-post,postid-262,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Les “altres” families

Les “altres” families

En un recent debat sobre la família, en la programació matinal de TV3, vaig poder constatar el que ja sabia, hi ha tants models de família com ideologies religioses, militàncies polítiques i inclinacions sexuals, fins a aquí tot conforme.

Com no podia ser d’altra forma en el debat hi van intervenir representants afins a la fé catòlica qui després dels cinc primers minuts de rifi rafe van posar de manifest la intenció d’imposar el seu model a la resta, cosa que han estat fent amb la moral d’aquest país en els últims cent anys amb el pretext de ser la fe majoritària, el que passa és que avui dia i a pesar de l’estadística que s’entossudeix a computar com catòlics a aquells que sent batejats als pocs dies del seu naixement, trepitjaran algún temple, esporadicament en algunes celebracions com batejos, noces o enterraments i poc més durant tota la seva existèencia, la pràctica de la fe catòlica està en clara minoria.

La recent controvèrsia amb el govern protagonitzada pels bisbes, té en el fons la pretensió d’apropiar-se d’institucions d’origen civil (dret romà) com són el matrimoni i la família, assenyalant com “anormals” els models propugnats pels altres, sobre la base de desqualificacions de tipus moral i preteses desviacions mentals de qui les defensen i practiquen, de fet res de nou.

Per a aquells que els seus pastors bisbats del ramat estan inhabilitats per obligació per a formar una família via matrimoni, pel simple abandó de la tendència natural de la prácica de sexe, (no hauria d’ésser considerada una desviació aixó?), hauria de fer-los reflexionar i molt l’enorme intransigència de la que fan gala sobre quelcom que desconeixen per renúncia personal, fins al punt d’embrollar la història per a donar peu a les seves tesis, o és que té menys pès la pretensió que Jesús i María Magdalena poguessin haver estat parella de fet, com diuen algunes teories?.

Ni en la pròpia bíblia es fa referència al concepte del matrimoni, llavors amics meus, de que cony ens esteu parlant?.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment