L’era de l’opinió
256
post-template-default,single,single-post,postid-256,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

L’era de l’opinió

L’era de l’opinió

Possiblement de les diferents fases en l’evolució de la humanitat, l’era d’internet sigui la que ha marcat canvis mes radicals en els nostres costums i maneres de fer. La que es va anomenar l’era de la informació, ha mutat amb la utilització massiva de les eines de la Web 2.0 en l’era de l’opinió.

Acostumats com estàvem a consumir els missatges proporcionats per aquells mitjans afins a organitzacions i ideologies vàries, hem passat a consumir les versions digitals dels mitjans tradicionals però també les opinions d’aquells que a través d’un blog hem decidit fer-la pública a través de la xarxa alguns amb un notable èxit.

Possiblement ara tinguem la possibilitat d’estar més informats, de construir la nostra opinió sobre qualsevol tema a força de conèixer les dels altres, llàstima que en aquest exercici no hi estiguin fins al moment els líders polítics, tot i que en plena campanya, és una possibilitat.

Si quan requereixen del nostre suport via vot són capaços de prometre el que prometen, disfressant-se fins i tot de polítics 2.0 durant uns pocs mesos, perquè no haurien d’accedir a un bon debat electoral en la xarxa?

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment