Conservadors i integristes
245
post-template-default,single,single-post,postid-245,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Conservadors i integristes

Conservadors i integristes

El PP s’ha llançat al combat per la presidència com un pújil tocat, intentant un cop definitiu bracejant incessantment amb els ulls tancats a la recerca del seu rival descurant perillosament la seva defensa. És l’estratègia triada per la fàbrica ideològica del PP, la FAES.

Ahir va llançar dos ganxos a l’aire, el primer amb la promesa de retirar la LO de l’educació aprovada en aquesta legislatura i el segon amb la intenció de derogar la que dóna cobertura als matrimonis homosexuals, (o aixó va insinuar el seu fundador, Manuel Fraga), tampoc va quedar al marge de la crítica la Llei de l’avortament, la mateixa que va estar vigent durant els vuit anys del seu mandat. Amb tant canvi en el sistema educatiu entenc els “excel·lents” resultats obtinguts en les nostres escoles any rere any i sobre el segon, que tenen pensat fer amb aquelles parelles que durant aquests quatre anys ja s’han casat?.

Avui han presentat a so de bombo i platerets un video on es denuncia, per enèsima vegada, la mentida de la situació de discriminació del castellà en les escoles Catalunya, buscant de nou el recurs fàcil del tir al català, que tan bons resultats els va donar amb els papers de salamanca, amb la campanya anti-estatut i el recurs presentat davant el TC sobre un text, que sense anar mes lluny han adoptat lletra per lletra en el estatut del País Valencià, per exemple.

El PP se la juga a majoria absoluta, al tot o res i em fa l’efecte que el seu error de càlcul els dura quatre anys mes a les bancades de l’oposició.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment