Els reis en flames
243
post-template-default,single,single-post,postid-243,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Els reis en flames

Els reis en flames

Quan vaig llegir en la premsa d’ahir que en la cavalcada reial de la meva ciutat, Girona, s’havia calat foc a la carrossa de sa majestat el rei Gaspar, em va entrar una suor freda a l’imaginar que havia estat producte de l’atac d’un llençafocs republicà o d’algun patge independentista camuflat. Vaig respirar al comprovar el meu error.

A Girona esta vist que ens obstinem a demostrar que no podem veure a la monarquia ni en pintura. A la que s’endevina en l’horitzó algun coronat, se li cala foc com a una real teia encara que ni la seva majestat sigui un borbó o provingui com és el cas de l’Orient llunyà. foc a la pipa!

És que no n’aprenem, després ens estranyarà que el jutge Garzón ens envii un destacament de l’Audiència Nacional per a preservar les essències de les nostres institucions (o de les seves, segons es miri) de tant piròman compulsiu i descontrolat i de l’afany per reduir tot el que és “Real” a cendres, el Madrid inclòs.

Algú va jurar haver vist fugir del lloc dels fets a un sospitós individu vestit de vermell, amb profusa barba blanca, als comandaments d’un trineu estirat per rens, how, how, how.

Tags:
, ,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment