Hilary – Obama l’un o l’altre, tant me fa.
235
post-template-default,single,single-post,postid-235,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Hilary – Obama l’un o l’altre, tant me fa.

Hilary – Obama l’un o l’altre, tant me fa.

Guanyi qui guanyi les primàries del partit demòcrata i atenent a les prediccions que donen a aquests la victòria en les pròximes presidencials, es donarà el cas que els EUA, la primera potencial mundial serà la primera vegada que el seu president sigui un afroamericà o una dona, Obama o Hilary.

A banda del que puguin donar de si els Caucus i les primàries i sense llevar la vista dels resultats del petit estat de New Hampshire, que tradicionalment el seu guanyador encerta amb el candidat a la presidència dels dos partits, el resultat de Iowa, per ser el primer, tindrà un pes importantísim en la resta del procés. El resultat final i la proclamació el proporcionarà el conegut com a Super-dimarts, del mes de Febrer, on es coneixeran els resultats de les primàries de 10 dels principals estats.

A força de ser ingenu proposaria als demòcrates un tàndem Hilary-Obama, presidenta i vicepresident per aquest ordre, per a donar bona compta del substitut de Bush. Entre el farts que estan els nord-americans del desengany de L’Iraq i de la delicada situació econòmica en la qual ha deixat al país no seria d’estranyar que els republicans sofrissin la major derrota de tota la seva història, Amèrica del Nord ho agrairia i la resta del món també.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment