Deixeu que els nens s’acostin a mi
220
post-template-default,single,single-post,postid-220,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Deixeu que els nens s’acostin a mi

Deixeu que els nens s’acostin a mi

 L’església catòlica té un problema realment seriós amb el seu personal, l’obligació del celibat, per molta mostra de dedicació, exclusivitat i entrega a les coses de Déu que representi, no deixa de ser tan contranatural com la castració i les seves conseqüències en el col·lectiu que les practica, realment preocupants.

Dels incomptables casos recentment destapats en els EUA, Europa i Àfrica d’abusos a menors, l’església hauria d’extreure’n ensenyaments vàlids per a no fomentar l’existència de “tarats mentals” com els que les practiquen, perquè que un capellà decideixi trencar amb el celibat no hauria de ser res gaire greu ans al contrari, ben natural, però que ho faci abusant de nens, això si que no té nom.

El bisbe de Tenerife, Monsenyor Bernardo Álvarez s’ha despenjat recentment amb unes declaracions justificant aquests actes, que haurien de significar el seu cessament immediat i l’expulssió de l’organització que l’ha ascendit en el seu càrrec i per venir de qui vénen, l’actuació en primera instància de la fiscalia. No va el pocapena i deixa anar que “hi ha nens que inciten a l’abús sexual!!”. Doncs que vol que li digui Monsenyor, a algú amb una ment malalta com la seva potser si.

Si la temptació i el desig se li fa tan irreprimible i el celibat una prova massa dura, provi vostè amb dos maons o amb el més que efectiu sistema del lligament de trompa, Jesucrist quan va dir “deixeu que els nens s’acostin a mi”, s’estava referint a altra cosa, Monsenyor.

Actualització – Seria d’agraïr que la celeritat en la queixa per l’emissió dels “pastorets del Polònia” que va fer el Cardenal Sistach, hagués vingut precedida també d’alguna declaració al respecte dels comentaris del seu colega de fe, però pel que sembla això ahir no tocava.

Il·lustració, quadre de Cándido Portinari “Meninos brincando”

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment