El PSC i la Catalunya “barruda”
219
post-template-default,single,single-post,postid-219,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El PSC i la Catalunya “barruda”

El PSC i la Catalunya “barruda”

Que haviem entrat en campanya electoral ningú en té ja cap mena de dubte i que en aquests comicis els media i les composicions digitals en formaran una part important, tampoc. El PSC ja ha llençat el seu sota el títol “La Catalunya optimista” un mini reportatge a on es desgranen les fites aconseguides durant el govern ZP. Fixeu-vos si en son d’optimistes els del PSC que han afegit fins i tot una cinquena barra a la senyera!, sobre Catalunya hi oneja ara la QUINTIBARRADA. (voleu dir que la guionista del spot no haura estat la Magdalena Alvarez?. Dimissió, dimissió!)

Si ho han fet per a tocar la pera o per demostrar que a ells això de la crosta nacionalista i el fet identitari els hi porta fluixa ho han aconseguit de veres, potser també haurien d’haver possat com a himne, l’AVE Maria den Bisbal, (amb tota l’estimació de la que soc capaç).

Si un vídeo promocional l’editen així, no m’extranya que l’obra pública l’estiguin gestionant de la manera que ho fan, ho potser ens han volgut llençar el missatge subliminal de que els catalans i catalanes tenim MOLTA BARRA, (clar, com que ens estem queixant tot el dia!).

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • admin
  Posted at 22:28h, 27 desembre Respon

  Hola David.

  Si que està molt ben fet, de la realització res a dir el que trobo imperdonable és el detall de la senyera, és realment fort, imagina’t que haguessin fet la bandera espanyola invertint els colors la que els haguessin muntat.

  Salut i €

 • David Montilla
  Posted at 22:03h, 27 desembre Respon

  Home, deunidó la ficada de pota, però d’aquí a pretendre que es part de la seva política d’identitat… en fi, jo no estic d’acord amb moltes coses del video, però visualment, si li treus la quintibarrada, trobo que es força bó. Aclareixo, visualment…

Post A Comment