Papa Noel esclafa els reis
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Papa Noel esclafa els reis

Papa Noel esclafa els reis

La potència comercial de les multinacionals nord-americanes han fet que costums i tradicions nadalenques pròpies de les nostres contrades sucumbeixin davant la potència del màrqueting. Papa Noel, s’ha empassat d’una caixalada els nostres Reis Mags d’Orient, la decoració lumínica-hortera de fals neó multicolor del trineu i el seu tir de rens ha eclipsat a les imatges dels patges i els camells reials i el carregament d’or, incens i mirra i és que Santa Klaus té del seu costat a Coca-cola, “la chispa de la vida” i  ses Màgiques majestats, com a molt, a la Casera, “que si no la pones nos vamos“. Comencem malament!, millor dit, començem pitjor!.

He d’admetre que al llegir el titular de premsa, m’ha vingut al cap en el pitjor pensament, de una altre trompada dels integrants de la Casa Reial i el seu í­ntim amic Chávez, qui disfressat de barbialbí, panxut i de color vermell (per a aquestes dues últimes no és necessari massa imaginació), havia fet realitat tanta amenaça i els havia fotut una garrotada, però no.

I és que Santa Klaus, com el coneixen a centroeuropa, juga amb l’avantatge d’arribar tretze dí­as abans que ses Majestats i davant l’impossibilitat de canviar la tradició històrica poca cosa els queda per provar mes que esbudellar-li el GPS al ren guia o punxar-li les rodes al trineu o a manera de tripartit coalligar-se amb el “tió” català i el “Olentzero” i entre els cinc preparar-li una pinça al Papa Noel de collons de mico, anticipant el que li pot passar al PP el proper mes de Març després de les generals.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment