La SGAE, el canon i la mare que els va parir!
210
post-template-default,single,single-post,postid-210,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La SGAE, el canon i la mare que els va parir!

La SGAE, el canon i la mare que els va parir!

La SGAE, impulsora de l’impost revolucionari del canon i aquells partits que avui en el Congrés donin suport a la seva aplicació seran els responsables de conculcar el principi pel qual, qualsevol ciutadà és innocent mentre no es demostri el contrari i de la formulació d’una llei discriminatòria, injusta i que al final no evitarà que el delicte es produeixi sinó que tots paguem pel que es suposa que farem.

Que pel simple fet d’adquirir un mòbil, un PC, un suport d’enregistrament magnètic o un aparell reproductor MP3, algú es cregui amb el dret de decidir si s’és o no un delinqüent i multar a la prèvia pel delicte que s’intueïx cometrà, és tant com posar la tireta abans que la ferida. Per la mateixa regla de tres, seria fàcil que les grans superfícies, víctimes de petits furts pel que la seva facturació es veu disminuída en quasi un 15%, apliquessin una quota d’entrada a qualsevol que volgués entrar en el seu establiment, pressuposant que tothom que hi accedeix és un petit “voleur”.

Si al final el tema segueix endavant, cosa de la qual no tinc cap dubte, no seria un argument legal que possibilités la pirateria el fet d’haver estat gravat amb anterioritat per aquesta vulneració del principi d’innocència?. En els Estats de dret no poden jutjar el mateix delicte per dues vegades, encara que estant la SGAE pel mig no tinc cap dubte que si.

El problema no és pagar el cànon, sino saber que cobreix pagar-lo, si un cop pagat possibilitarà la descàrrega des d’internet, o la generació de còpies que ara estan considerades com a delictes i el que és mes important, a qui beneficiarà la seva recaptació i posterior repartiment, perque aquí molt pagar, però obligació de transparència, ni una noi.

Tags:
,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment