Camarada Baltasar
207
post-template-default,single,single-post,postid-207,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Camarada Baltasar

Camarada Baltasar

El conseller de la vivenda de la Generalitat, curiosament de nom de Rei Mag, ha perseverat en l’intent d’incloure el polèmic i declarat com anticonstitucional, article 42.6 de la llei de l’habitatge que preveu el lloguer forçós o l’expropiació de l’usdefruit durant 5 anys d’aquells pisos que es comprovin deshabitats durant com a mínim 2 anys.

El propi conseller Baltasar, en entrevistes que ha concedit a diferents mitjans, reconeix com inviable l’aplicació de l’article esmentat en la majoria dels casos, amb el que em venen al cap dues preguntes, si això és així, perquè prioritzen aquest article a l’acord amb l’oposició?,perquè segueixen en l’error quan el Consultiu ja va declarar aquest article com inconstitucional?. Per ideologia, senzillament.

I perquè parar en el tema de l’habitatge i no seguir amb els vehicles a motor, les pantalles de plasma, els interessos dels comptes d’estalvi i el vestuari personal?. Voler pal·liar el problema de l’habitatge responsabilitzant d’això al particular que durant anys ha anat construint-se un patrimoni, pagant els impostos corresponents vinculats a l’habitatge, que no són pocs, mentre que els poders públics de tots els colors han estat especulant amb el sòl, massa vegades per a fins poc clars em sembla una barbaritat. Si volen actuar contra l’especulador, que ho facin, però no possin en el mateix sac a tothom si us plau.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment