De crostes i nafres
195
post-template-default,single,single-post,postid-195,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

De crostes i nafres

De crostes i nafres

A aquestes alçades de la pel·lícula, començo a trobar a faltar a Pasqual Maragall. Ja em va saber greu, perquè el personatge em cau molt bé, que l’episodi de l’ascens de José Montilla als cels del PSC l’aboqués a la jubilació anticipada i perquè de passada significava el que ja intuïa, l’inici del “cop d’estat” ideològic que mutà el fins a llavors catalanisme federalista per la PSOEdependencia.

En la negociació per a la reedició del tripartit 2.0, ERC va acceptar abandonar reivindicacions identitaries a canvi de “gestió” , amb la pueril esperança d’arrossegar al PSC cap a les tesis soberanistes de les que s’estava allunyant a tota pastilla, segons sembla fins ara sense massa èxit.

Si repasséssim l’hemeroteca trobaríem innombrables dades que corroboren aquest fet, però per fi, algú tan destacat en el PSC com ho és el seu portaveu parlamentari, el sr. Ferràn s’ha llevat la careta, reclamant obertament una operació de cirurjía que apartés de les emissores de la Corporació a la “crosta nacionalista” perquè segons ell és antigubernalista, benvingut sigui!. De passada, va assenyalar també els objectius de la seva “purga“, professionals tant reputats i premiats com Antoni Bassas, Albert Hom, Toni Sole o Miquel Calçada els qui han comès la gosadia d’oferir la previsió del temps en els seus programes, dels Països Catalans i no la de Madrid o s’han referit a l’Estat espanyol quan ell preferiria fos Espanya.

L’estratègia del PSC passa per envair l’hort espanyolista fins a ara representat pel PP i robar-los els “melons” que està perdent dels seus suports nacionalistes, que també els tenia i del forat que ICV li està fent en els feus tradicionalment d’esquerres. S’acosten les eleccions i la seva aposta està sobre la taula, veurem com li respon la ciutadania al “órdago” plantejat perquè el que oblida el sr. Ferrán és que des de la recuperació del nostre autogovern sempre, les majories han estat nacionalistes, no se si de la “crosta” o no.

Il·lustració original cartell de la diada de Menorca 17 de Gener del 2006

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment
  • Pingback:L’Oriol Pujol i les cases de barrets | En veu alta
    Posted at 16:14h, 21 maig Respon

    […] diputat del PSC, Joan Ferran, foragitador de les “crostes nacionalistes” de la Corporació, ens té ja força acostumats a forçar amb declaracions que pretèn iròniques, passar de puntetes […]

Post A Comment