¡Rojo maricón!
193
post-template-default,single,single-post,postid-193,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

¡Rojo maricón!

¡Rojo maricón!

En ple acte d’homenatge i record per les dues últimes víctimes d’ETA a Madrid, alguns dels assistents “auveteros alcaraziles” no van tenir altra ocurrència que esbroncar en l’acte organitzat conjuntament per tots els partits, als regidors del PSOE i explícitament a Pedro Zerolo, dient-li roig marieta.

Després de quatre anys d’estratègia incoscient, el PP i afins han aconseguit això, que qui es manifestaven en contra del govern per la presumpta falta de respecte cap a les víctimes del terrorisme, pel fallit procés de pau, no siguin capaços de callar durant els deu minuts de dol pels Guàrdies Civils assassinats el dissabte passat, que trist!.

I no solament això sinó que per a increpar-los deixin anar davant les càmeres de TV, a la vista de tot el món que ho vulgui veure, floretes com les que van dir, rememorant aquells temps en els quals per ser roig o homosexual bastava per a fitxar-te com delinqüent en virtut de la lamentablement cèlebre Llei de Perillositat Social, els mateixos ulls malalts que poden endevinar l’homosexualitat fins a en Tinki-Winki, el teletubbie lila, valgui’m déu!

Fa temps que en aquest país es va assimilar que ésser d’esquerres o homosexual no és cap delicte a canvi de reconèixer que ser un feixista és senzillament una tara mental. Suposo que dels manifestants cridaners pocs n’hi havien que fossin “rojos” o “maricones“, però de fatxes els en sobra per a regalar.

Il·lustració publicada en “La cárcel de papel”

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment

Post A Comment