La culpa fue del cha cha cha.
187
post-template-default,single,single-post,postid-187,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La culpa fue del cha cha cha.

La culpa fue del cha cha cha.

Com en la cançó que popularitzà Gabinete Caligari, “la culpa fue del cha cha cha”, això és el que no es cansen de repetir qui des de fa 4 anys són els responsables de gestionar l’obra pública en aquest país. La culpa que els diferents governs estatals, alguns del PP i uns altres curiosament del PSOE, creessin el dèficit inversor a Catalunya la té Pujol, faltaria mes.

El PSC, que ha assumit el paper de federació del PSOE escenificada amb l’ascens de Montilla i la separació i el “desafectament” del ex-president Maragall cap a les tesis actuals del seu ex-partit, va actuar d’acord a la seva decisió en la defensa de la ministra “Rompetechos” en contra de l’opinió de la resta dels grups del nostre Parlament i en conseqüència es va desvincular de la manifestació del passat dissabte que va agrupar per diverses motivacions a unes 400.000 persones.

El PSC no podia donar suport ni a la petició de destitució ni a la manifestació perquè hagués estat el reconeixement explícit que els problemes que Barcelona ha sofert en el servei de rodalies poc o gens tenen a veure amb una falta d’inversions sinó amb una nefasta execució de les obres de l’AVE, de la mateixa forma que el retard de l’arribada de l’alta velocitat a la frontera francesa, tampoc és un problema inversor, sinó de qui van decidir en el seu moment prioritzar el tram Madrid-Sevilla enfront del que la lògica més bàsica aconsellava escometre. En definitiva, els deixava sense arguments.

El tripartit arremet curiosament contra uns pactes del Majestic que van aconseguir del primer govern Aznar en minoria en el parlament espanyol, els projectes que avui dia s’estan executant, tan barroerament a Catalunya obviant a posta que obres d’aquest calat no s’improvisen. Mentre lleis com la de la dependència, de la cinquena hora o el projecte d’habitatge de l’ara ministra Chacón envaïxen les competències d’aquest estatut, sense que ni els dictàmens del Consultiu els hagin fet reaccionar.

El que deiem, la culpa, del txa txa txa

Tags:
, , ,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
 • Rosa
  Posted at 08:37h, 06 desembre Respon

  vamos a ver, ¿porque esa prisa en llegar a la frontera Francesa?¿han empezados ellos las obras, y no me habléis de discursos baratos, estoy harta de oírlos, los Franceses no pueden encarrilar el AVE si no hacen las obras correspondientes y.. ¿han empezado? ¿les corre prisa? la pifia del AVE viene de un principio, y la culpa es de cha cha cha, de acuerdo, porque de un principio ni los geólogos, ni los tecnicos, ni todo el personal necesario para efectuar una obra de tal envergadura, no han sido competentes, o sea un saldo ¿quien contrato? ¿que referencias? ¿de quien eran primos? la broma ha salido muy cara y ellos cobraran igual su sueldo cuando a lo mejor personal mas competente, sobre todo geólogos no tienen salida, que pena pagar como primos a un primo de…..¿que mas da? si los primos somos nosotros

 • Pingback:La culpa fue del cha cha cha « Por la paz y la libertad
  Posted at 09:10h, 05 desembre Respon

  […] Llegir en català […]

 • admin
  Posted at 15:38h, 04 desembre Respon

  Jola Joan Ramon.

  La meva ideologia política es podria encasellar en la socialdemocracia, per tant és normal ue coincidim en moltes coses, jo també et veig a tu en posicions molt moderades.

  Obviament amb aquests temes tots hi tenen culpa, principalemnt els governs estatals que ens han tingut per la terra de fer pipes.

  Quan un govern autonòmic no pot influir en el central passa el que està passat ara, pero una cosa si és certa, de les obres qe actualment s’estàn executant, totes varen planificar-se i aprovar-se en l’época del majèstic, en la primera legislatura en la que fins i tot parlaven en català.

  En l’execució d’obra pública hi han hagut errades importants, Carmel, AVE, Rodalies i és sà reconeixre-ho.

  Salut i €

 • joan ramon
  Posted at 14:08h, 04 desembre Respon

  homeeee… ja era hora que no estiguéssim d’acord… començava a pensar que m’havia tornat convergent o tu socialista!!! ja ja ja bromes a banda…
  jo sí crec que l’actual govern espanyol i el català tenen responsabilitats. diferim, però, en si les estan acometent correctament o no… però negar que les rodalies tenen problemes per manca d’inversió continuada… en fi… el pacte del majestic va ser un “pan para hoy hambre para mañana” tant en resultats electorals per ciu com en matèria d’inversions per Catalunya… i és bastant allunyat del “gir sobiranista però no del tot” del Mas… crec, humilment… i ja saps que acostumo a equivocar-me, jo…

Post A Comment