Cecs, sords i muds
186
post-template-default,single,single-post,postid-186,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Cecs, sords i muds

Cecs, sords i muds

La lògica en l’acció d’ETA s’assembla cada vegada mes a la d’un autista que és incapaç de mirar cap al seu al voltant i assimilar els missatges i els senyals que floreixen pertot arreu, són com el protagonista de la vella òpera rock interpretat per Roger Daltrey, vocalista de “The Who“, Tommy, cecs, sords i muts.

Em nego a assumir que l’estratègia dels assassins reprodueixi el desig d’un poble, el basc, que em consta, està fins als nassos de violència, de confrontació i de morts. L’assassinat d’aquest cap de setmana ha servit per a arruïnar la vida a dues famílies i poc mes, per a incrementar el desig de revenja de sectors ultranacionalistas i dificultar una mica més la solució dialogada del conflicte, que malgrat qui li pesi, és l’única via possible.

Mentre agonitzava en un hospital de Baiona el segon dels xavals tirotejats, la ciutadania, farta ja de tanta manipulació partidista, va exigir a les organitzacions polítiques la unitat que des que el PP pastura per l’oposició, no s’ha propuit i encara que les primeres reaccions van anar per aquí, les successives declaracions ha diluït ja l’actitud inicial, com ETA ells també, cecs sords i muts.

Si 40 anys de lluita policial ens han portat fins a aquí, hora serà per a considerar canviar l’estratègia, però de debò, les escenificacions cara a la galeria ajuden a crear eslógans electorals i poca cosa mes i la gent els estem demanant altres coses.

Ilustración publicada en los Bloggers.tv

Tags:
,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments
 • Trina Milan
  Posted at 19:58h, 03 desembre Respon

  Eduard,

  molt oportú el post i totalment d’acord amb el que dius; la dreta espanyola no té res a veure amb una dreta civilitzada, sembla provinent de la més antiga tradició inquisidora (si aneu a veure la peli “Elizabeth. The golden age”, veureu un exemple, tot i ser poc fidel a la realitat històrica..)
  Per cert, molts ens veurem a Granollers al gener i estareu a casa meva, per si us voleu deixar aconsellar sobre post-feines:-)))

  Salut

 • edp
  Posted at 15:41h, 03 desembre Respon

  Hola Joan Ramón.

  Si, fins i tot en Marc m’ha propossat portar un taller de com fer un bloc des de 0, em fa molta il·lusió perqué és la primera vegada que ho faré i per coneixer-vos a tots plegats.

  Salut i €

 • joan ramon
  Posted at 14:36h, 03 desembre Respon

  completament d’acord amb tu… per cert… ens veiem a Granollers al gener, no?

Post A Comment