Promentiders
168
post-template-default,single,single-post,postid-168,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Promentiders

Promentiders

De petits ens van ensenyar que jurar en va era pecat, potser ara amb el progrés això no sigui veritat ja. Els polítics amb lo de les promeses electorals ratlla el surrealisme. Els ciutadans del carrer que assistíem alucinats a la bateria d’ajudes socials que s’anaven anunciant, anem veient ara que quan han de fer-se efectives, no hi ha un duro a la caixa i al disbarat inicial de prometre el que no es podia complir s’afegix el neguit pels retards i incompliments.

Primer va ser la tan cacarejada Llei d’Autonomia Personal (Llei de dependència) del ministre Caldera, que envaïa unes competències autonòmiques a les quals el tripartit va renunciar a l’acceptar-la, a data d’avui, 6 mesos després de les avaluacions als afectats, encara s’està a l’espera de cobrament de la prestació. El premi per natalici dels 2500€ tampoc li va a la saga, si em guio per la meva experiència personal, Ainhoa, la meva fillola, va néixer el 4 de Juliol i els seus pares encara estan esperant cobrar la prestació.

La neoministra ieie, Chacón va anunciar a so de bombos i platerets unes ajudes per al lloguer de l’habitatge que rebaixaven en 30€ les que havia aprovat la seva predecessora, serà babaua, i va haver de desdir-se de l’aplicació a nivell nacional d’una proposta del PSOE andalús que ens hagués dut al caos econòmic mes absolut. Encara sort que  l’avi Solbes està atent per a tirar aigua al vi quan faci falta.

Afegir que a pesar de l’augment inversor en educació, ahir varem llevar-nos sent “farolillos rojos” a nivell europeu en tots els barems auditats del 2º cicle de ensenyament secundari, que l’augment dels recursos destinats a sanitat han produït majors llistes d’espera i falta d’infermeres i metges i que la ministra Álvarez està més preocupada preparant la pista del pròleg del Paris-Dackar en el Baix Llobregat-Sants que en acabar unes obres de l’AVE que ja duen més 20 anys de retard.

Aquest cap de setmana les coses s’han posat mes emocionants, mentre Rajoy prometia cas de ser triat president, una revolució fiscal que eximiria de l’IRPF a les rendes inferiors als 16.000€, Zapatero anunciava l’augment del salari mínim fins els 800€. Perquè no es presenten en coalició i en gaudim de la ganga al complet?.

Com es retardin mes les eleccions, acabarem tots cobrant sense treballar, com alguns polítics.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment

Post A Comment