La SGAE denunciada
156
post-template-default,single,single-post,postid-156,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

La SGAE denunciada

La SGAE denunciada

A cada cerdo le llega su San Martín” o “Provar la pròpia medicina“, serien exemples vàlids del refranyer castellà per a il·lustrar el que ha passat amb la SGAE i els seus tradicionals objectius. Com en una peli d’aquestes de cinema còmic, l’acció ha canviat de sentit i en l’actual escena, el perseguidor és ara el perseguit.

Els col·lectius tradicionalment maltractats per la SGAE, AI (Associació d’internautes), AUI (Associació d’Usuaris d’Internet), l’Associació Espanyola de Petites i Mitjanes Empreses d’Informàtica i Noves Tecnologies (APEMIT) l’Associació Española de Hosteleros Víctimes del Cànon (VACHE), han unit les seves forces i tots a l’una “como Fuenteovejuna” s’han revoltat contra “el seu Comendador particular” i l’han denunciat per malversació de fons.

La SGAE, per llei, no pot generar lucre. La seva tasca és repartir els guanys generats pels drets d’autor entre els seus associats i el fet que es denuncia és l’existència de diverses societats interposades (Microgénesis i Coqnet) que compartien seu i directius amb la SGAE i a través de les quals es gestionaven per exemple, la venda de continguts musicals per la xarxa i el Portal Latino i l’aplicació de gestió Teseu. El Ministeri de Cultura queda també imputat en la denúncia.

Després d’haver fet amics durant anys bufant el seu alè gèlid en el clatell de milers d’usuaris d’internet ja era hora que algú s’atrevís amb el mostre dels set caps i com a mínim l’obligui a intercanviar els papers i asseure’s en la banqueta dels acussats, veurem que queda tot això.

Actualització (20/11/07) – La SGAE contraataca denunciant a la AI, AUI, APEMIT i VACHE

1 Comment

Post A Comment