El PP a pinyó fix
155
post-template-default,single,single-post,postid-155,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El PP a pinyó fix

El PP a pinyó fix

Les tres recusacions presentades setmanes enrere pel PP a tres membres del TC per entendre que la seva opinió estava viciada per a discutir sobre la inconstitucionalitat de la llei que ha de reformar la institució (LOTC), es van formular sobre la base de les opinions abocades sobre aquesta mateixa llei en una reunió del TC , segons va avançar el periòdic el Mundo.

Un dels magistrats assistent a aquesta reunió de clar perfil conservador, Ramón Rodríguez Arribas, ha desbaratat tals arguments en una carta enviada a la premsa per a aclarir el fets. Atès que els supòsits que van dur al PP a voler apartar als magistrats era falsa, tot el món esperava que les retiressin, però mira tu per on ha sortit gata.

El PP segueix a pinyó fix, a força de recurs i recusació, per a paralitzar quantes iniciatives de l’actual govern pugui i si aquestes no prosperen, que en el moment de decidir siguin majoria deixant fora als d’opinió cntraria i després es queixa que el govern entre en el joc.

En aquesta legislatura els homes de Mariano s’han carregat la credibilitat del sistema judicial del país, han arremès contra les forces i cossos de seguretat, han enfrontat a Espanya amb Catalunya per un estatut que en altres comunitats han tolerat i finalment s’han volgut apoderar per a la seva causa de símbols i ensenyes i això que no són nacionalistes!. Si en algun moment haguessin perdut el temps fent política, que és paer el que se’ls està pagant, potser ens hagués anat a tots millor.

1 Comment
  • Pingback:Justícia divina, divina justícia | En veu alta
    Posted at 21:23h, 20 maig

    […] d’entorpir l’acord per a la renovació d’organismes com el CGPJ o del TC, a on fins i tot a base de recusar magistrats més afins a ideologies progressistes, es pretenia assolir el que en tràmit parlamentari, no havia estat […]